Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek az Emporio...

Mi a véleményetek az Emporio Armani órákról?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 22. 13:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

De, szerintem egy Armani óra attól Armani, amit írsz. Az, hogy minőségileg jobb vagy rosszabb, döntés kérdése. Attól függ, milyennek akarják gyártani. Megbízhatónak, tartósnak, minőséginek, vagy sem.

Szerintem az Armani órák külseje időtálló. Nem hiszem, hogy a designjuk divatfüggő lenne. Senkinek nem kell kidobnia majd azért, mert már nem néz ki jól, vagy korszerűen. A minősége miatt kell majd kidobni.

2019. ápr. 30. 17:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyik haverom 100 ropis EA órájában szerkezetet kellett cserélni, mert beázott. Tudod mennyi volt a bele való? Kemény $25.

Szerintem ez alapján belőheted a minőséget.

2019. máj. 1. 19:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Az hogy szemét.
2019. aug. 12. 03:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Van olyanom (is), bőrszíjas. Nagyon minőségi, tűpontos, és szép is. Az acél az tényleg acél benne, óratok, csat, a legjobb minőséggel, van súlya. Egyáltalán nem gagyi és bizsu óra. A bőrszíja se a gagyi megtörős és szétfoszlós. Konkrétan ilyen minőségi bőrszíjjal egy órám se rendelkezett.
2023. júl. 11. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!