Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A birkenstock papucoskról mit...

A birkenstock papucoskról mit gondoltok? Szerintetek 18 évesen beleférnek?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 20. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy sima fekete,nyáron simán hordom utcára is.Szerintem nagyon kényelmes.20/L
2019. ápr. 20. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
44%

Borzasztó csúnyák.

Sőt a csúnya szó alatt azok vannak az értelmező szótárban.

2019. ápr. 20. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem rondák és gusztustalan, ahogy egy idő után megmarad a láb nyoma rajta. Lehetne amúgy Németország logója is, és ezt nem pozitívumként említem, de az ottani emberek izléshiányát nagyon jól jelképezi.
2019. ápr. 20. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Nekem tipikusan a kórházi dolgozók illetve a nyugdíjasok jutnak róla eszembe. Aki sokat mászkál egész nap munkában annak nyilván ez egy kényelmes megoldás. Szerintem olyan helyekre teljesen oké ha valaki ilyet hord. Utcára viszont nem való. Biztos nem venném fel. Mostanában bejöttek divatba minden féle színű pánttal, de úgy is vállalhatatlan.
2019. ápr. 23. 06:36
 5/8 anonim ***** válasza:
12%
Nagymamám pár évig járt ilyenben. Azóta már szerinte is ciki, már csak a kertben hord ilyesmit.
2019. ápr. 23. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
12%
nekem mindig az jut róla eszembe, hogy nagypapám ilyet hordott otthon és ha véletlen ráléptem mezítláb, mennyire fájt, ha a kiálló szélére léptem...
2019. máj. 1. 00:42
 7/8 anonim válasza:
94%
Szerintem ha neked tetszik, és jól áll, ne érdekeljen hogy ki mit mondd. nekem is van és csomóan megdicsérik rajtam... én a tomstep webshopon vettem ott tök jók vannak
2019. máj. 13. 14:09
 8/8 anonim válasza:
80%

Nekem is van egy fekete arizóna. Casual outfithez teljesen passzol, egy vászon táskával vagy netán fjallraven táskával, teljesen jól áll, és a kényelem faktorról nem is beszéltünk. Megszokást igényel, bár úgy cirka 2 nap és észre sem veszed, hogy valami szokatlan lenne.

Nekem egy evés a papucsom. Tavaly nyáron voltunk Velencében és 5 óra séta után sem éreztem kényelmetlennek. Plussz emellett egészséges is szóval..

Arról, hogy ki mit gondol ízlés kérdése, de aki szerint mama papucs, azzal nem érdemes vitatkozni. (Mi akkor is tudjuk, hogy nagyon király dolog.)

Nem mondom, hogy a barátaim körében osztatlan sikert aratott, de 75-15%-ban pozitív visszajelzést kaptam.

Az ára kicsit lehet húzós, de online boltokban egyre több helyen elég jó árban lehet kapni. Akárki akármit mond, a minőséget meg kell fizetni.

18/F

2019. máj. 15. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!