Ki hogy védekezik az izzadság ellen?
Étkezz egészségesen, mellőzd a gyorséttermi kajákat, chipszeket, cukros üdítőket és ne egyél állandóan zsíros, olajos húsos kajákat.
Tudod, az vagy, amit megeszel.
Persze, van, akinek hormonzavara van, amiatt izzadósabb.
Én egyszerű spray-t használok, de nem is vagyok nagyon izzadós. Viszont, ha izgulok, vagy előadok, akkor már egy kicsit jobban.
Próbálok normálisan étkezni, reggel is zuhanyozok, és kétféle dezodort kombózok, alapnak a CD golyós deóit használom, mellé pedig 1-2-szer felfrissíteni (meg az illata miatt) a Nivea "Fresh Pure" feliratú jázminos golyós deoját.
Emellett egész nap igyekszem elérni, hogy ne legyen melegem, hanem egy leheletnyit hűvösebb legyen a kelleténél.
Sajnos elég erős szagom van természetesen, és az alumíniumtartalmú, tehát valamit érő dezodoroktól fájdalmasan kihólyagosodik a bőröm mert allergiás vagyok rá, tehát túl sok opcióm nincs. :(
az alap dolgok mellett (rendszeres tisztálkodás) én csak dezodort használok
viszont nem mindegy, hogy milyet, van ami nem jött be, többet ki kellett próbálnom, míg megtaláltam h nekem mi működik
neked is ezt ajánlom, szerintem azért mindenki talál olyat, ami neki segít ebben a problémában
pamut felsők is sokat segíthetnek, az jól szellőzik és nem izzadsz bele annyira
házi praktikát nem próbáltam, de hallottam olyat, hogy van aki gyógynövényes teát ivott ellene, vagy szódabikarbónával dörzsölte be a hónalját vagy zellerszálat rágcsált
nem tudom mennyire használ a valóságban, ez vmi videóban volt és ott ezeket említették
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!