Normális hogy egy új Converse cipő brutálisan kényelmetlen?
Tegnap vettem, ma hordom először. Nem is emlékszem, hogy volt-e a lábamon ennél kényelmetlenebb cipő. Rossz helyen vannak a varrások, nyomja és töri a lábfejem.
Ez normális, és majd "betörik", megpuhul, vagy mi baja van?
Megörültem, mikor láttam, hogy bármennyire vegyesek a vélemények a márkáról, azt kb mindenki elismerte, hogy nagyon kényelmes... én nagyon nem ezt tapasztalom. :(
Másnak is ilyen eleinte? Jobb lesz idővel ahogy hordom?
A talppal nincs gond, a lábfejem tetejét dörzsöli. :(
Eddigi sportcipőim nem csináltak ilyet... Remélem, fog javulni.
Köszi a válaszokat!
Nekem is ilyen volt a conversem eleinte. Rendszeresen feltörte a kislábujjam is.
Aztán beleszoktam.
Nekem is feltöri a sarkam és a làbujjamat.
Ha több mapig hordom, akkor hozzászokik a lábam,viszont ha kihagyok 1 hetet akkor már megint feltöri a làbam.
Szerintem nem a kényelmes cipők közé tartozik, és még túl árazott is.
A converse az egyik leinkább túl hypeolt márka. Egy gyenge-közepes minőségű cipőt adnak el olyan áron, amiből már veszel egy 1000x kényelmesebb memory foam-os cipőt. Ugyan ez igaz az alap vans cipőkre is, bár az újabbakat (pl iso) még nem próbáltam.
Ha 20ezer körül keresel kényelmes cipőt akkor nézz szét a sketchers-ben. Vagy a sport factoryban is lehet kapni régi modelleket alacsony áron.
Köszi a válaszokat!
Mint írtam, tegnap vettem meg, így ez már tárgytalan. Meg amúgy se ez volt a kérdés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!