Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Harisnya szandállal miért nem?

Harisnya szandállal miért nem?

Figyelt kérdés
Van ésszerű indoka is vagy csak kitalálta valaki hogy neki nem tetszik és utána megkérdőjelezhetetlen dogma lett.
2019. ápr. 14. 13:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is harisnyával szoktam. Vékony 8-denes harisnya, orrerősítés nélkül, a varrás pedig a labujjaim és a talpam közti mélyedésbe igazítva. Ha a harisnya árnyalata a lehető leginkább hasonlít a bőröm színéhez, akkor ha nem kell levenni a szandit, vagy valaki direkt nem azt figyeli, akkor eszre sem lehet venni, ha harisnya is van a lábon. Nyilván egy orrerősítéses, vagy fekete/színes harisnyával már más tészta, de szerintem aki nem akarja mezítláb hordani, az tud rá megoldást találni. Amúgy nagyon sok nőt látni, aki szintén harisnyával visel szandált.
2019. máj. 19. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!