Miért hord minden lány magas derekú farmert?
Mert nem lehet mast kapni a boltokban.
En nem is tudok ilyet hordani, mert ami csipoben passzol, az derekban nagy, nem az en alkatomhoz van kitalalva (mondjuk annyira nem is tetszenek. Igazabol miota egyeduralkodo a tudogatya a boltokban, azota csak szoknyat vagy cicagatyat hordok. Remelem par ev, es visszajon legalabb egy kicsit a csiponaci. Legidealisabb nyilvan az lenne ha minden fazont lehetne folyamatosan kapni.
Én imádom, remélem, sokáig divat marad.
Sokkal jobban áll, mint a csípőnadrág, mivel széles csípőm van és vékony derekam. Szerintem sokan vagyunk még így, optikailag is előnyös, meg kényelmes is.
Korábban is ilyet szerettem hordani, de nehéz volt találni.
Amugy a legtöbb boltban van csípőnadrág is.
Legalábbis, én szoktam látni "regular waist" és "low waist" nadrágokat is (C&A, Tally)
Azert mert valakinek nem all jol, ez meg nem a magas dereku nadrag hibaja😂🙏🏿
Sok elonye van, mint mar emlitettek nem fazol fel derek tajon, ha lehajolsz nem villan a bugyid.... nem minden alkatra van de nem is kotelezo ezt hordani!
Vannak csipo nadragok is a boltokban. (H&m, new yorker biztosan !!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!