Étteremben töltött első randira szerintetek milyen ez a ruha?
2019. ápr. 10. 22:23
1/15 anonim válasza:
Hááát...legalább modellen látni kéne, mivel az a kivágás elég merésznek néz ki.
4/15 anonim válasza:
Túl sokat mutat egy első randihoz szerintem.
5/15 anonim válasza:
Szerintem szexi és csinos, vedd fel nyugodtan ha jól érzed magad benne.
6/15 anonim válasza:
Elsőre túl merész. nagyon dekoltált és átlátszó is. Ha a vörös szőnyegen vonulsz majd oda jó lesz.
7/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon ízléstelen. A dekoltázsa baromi kivágott, túlzás, viszont az alsó része meg olyan lógós, öreges. Mondjuk nem tudom hány éves vagy, de valahogy olyan kiégett néniken tudom elképzelni, akik nagyon szexinek akarnak tűnni. Rossz választás ez, hidd el.
10/15 anonim válasza:
Állva lehet, hogy jó. De leülve rögtön kilátszik itt-ott. Ez még discoba is határeset. Étterembe nem való. Kivéve, ha a melleidet szeretnéd feltálalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!