Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nikcsi divat/Nikcsi gardróbja...

Nikcsi divat/Nikcsi gardróbja facebookon?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi, hogy hogyan tudnék hasonló "üzletet" csinálni. Hiszen gondolom ő valami olcsobb helyről rendeli a dolgokat, amiket aztán elad drágábban, de mégis ezt hogyan? Ilyet barki csinálhat, csak kell adni róla szamlat es ennyi? Vagy mi az a rendelés, ami mar illegális? Ő ebből él nem? Nem is dolgozik....

Most is a kisfia neven inditott egy új shop-ot, ahonnan szintén lehet rendelni.

2019. ápr. 6. 16:46
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én pl hiába rendelnék tőle.. de át nem vert 😃
2019. máj. 28. 13:34
 12/15 anonim válasza:

Az tény hogy rengeteg munkája van az oldalba,a csoportjába és hogy ennyi ember követi. DE a cuccokat a Primarkbol hozza poton pénzért,és rádteszi a saját hasznát,pl a fésűknél aminek az ára egyébként 4euro azaz 1200ft 😊

ezért is nem vásárolok nála semmit mert nem éri meg,csak van a sok tudatlan vásárló akik ezt nem tudják.kovetem a csoportjat,hiába írja higy irigyek vannak,lehet tényleg vannak de szerintem csak sokan tudjak higy amúgy mennyibe kerül eredetileg és felháborító😉 na de nem is ez a lényeg,rengeteg kitartas kell az arubeszerzeshez, a postokhoz,illetve a sok “hulye” emberhez ,én sok sikert kívánok neki a továbbiakban

2019. máj. 28. 23:03
 13/15 anonim válasza:

Jha sok kitartás...igazából egy csomóan írják hogy régen utaltak már de nem történt semmi és nemis válaszol ugyhogy nagyon rendszertelenül csinálja.vagy a legjobb hogy kiteszi hogy megmaradt és odaírja az aki rendelte hogy az övé 😁

A Deixler Dóra online boltja sokkal renyzerezettebb és olcsobb is..igaz hogy ő is emel az áron de jóval kevesebbet .

2019. máj. 29. 09:10
 14/15 anonim válasza:
100%

Kicsit kezd felháborító lenni amit művel. Megértem, hogy sokan nem utaznak ki vásárolni, de azért nem kéne ennyire hülyének nézni az embereket.

100% haszonnal dolgozik kb., meglehet nézni az árakat máshol, árakkal fényképezve, vagy a Primark oldalán is.

Ő sír, hogy más keresztbe tesz neki, mert olcsóbb?

Persze hogy olcsóbb, lehet több vevője van ha 50% haszonnal dolgozik nem horror áron.

Málnás Raffaello... Lidlben itthon kapható 699 Ft, felteszi 1500 Ft-ért és akadna olyan aki megvenné, de mivel írták gondolom mások is, hogy 1500Ft+posta helyett, leugrik a Lidlbe és megveheti 699 Ft-ért, kikapcsolja a hozzászólásokat.

Részemről szánalmas, és remélem sokaknak kinyílik a szeme, hogy ő a rinyálással és sajnáltatással, más eladók leszólásával édesgeti magához a hiszékeny embereket,akiken meggazdagszik.

2019. jún. 6. 15:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A cuccok nagy resze a primarkbol szarmazik, en Angliaban elek es latom, h mi mennyi es o mennyiert arulja... kb mindent 2* annyiert mint amibe valojaban kerul (es ne is beszeljunk arrol, h a primarkban is vannak neha akciok, amirol o nem szamol be) Nemreg voltam bent a primarkban, venni par haloinget, amiket o kb 4000ert arul. Eredeti ara £8 de le volt akciozva £5-re. Vettem vagy 10-et, ellattam vele otthon a csaladot. Nalunk az a szokas, h a csalad koveti ot facen, kivalasztjak, h mi kell, elkuldik nekem, en megveszem kb fel aron, es 1-2 hponapon belul ugyis kuldok haza csomagot ( 2o kg csomag postaja haztol hazig 10.000 ft kb) Nikcsitol meg vasaroljanak a gazdagok.

Amugy a primark az angliai kinai :D Eleg gyenge minoseg xD jol neznek ki a dolgok 3-4 mosasig altalaban...

2019. szept. 11. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!