Ilyen női bugyi férfi boxer helyett?
4-es nagyot tévedsz!
Az 1971 XXI. ("A fehérnemű viselését szabályozó törvénycikk") 5. paragrafus ("A férfiak bugyellárisviseléséről") 3. kiegészítése szigorúan tiltja az ilyen és ehhez hasonló alsónemű viselését férfi boxer helyett. Nézz utána nyugodtan!
8.
A női ruhák viszont jobban nyúllanak mint a férfiak így könnyen felveszik az alakot.
Amúgy sokan szoktak emiatt aggódni a férfi super skinny farmernél is,de ezekszerint ők sem tudják azt amit te írtál...
Ha csak nincs valakinek fél méteres dákója akkor biztosan elfér ott minden.
Nekem normál cerka van mégis az ilyen sztreccsboxerből kikukocskált a feje aztán dörzsölte a nadrág.
Illetve a combhajlatomban gomás vörös folt volt tőle.
Kb 2-3 éve hordok női alaókat is.
Azóta eltünt ez a folt...
A cerka pedig bent marad mert van bennük 1 vékony kis gumi ami mindent bent tart.
Am a legjobb lenne 3737383 ruha helyett 1 tóga szerü valami, vagy mint a női egyberuhák esetleg szoknya szerintem.
Legalább nyáron.
Alsógatya +farmer kombó a napon ha bedugnál 1 hőmérőt a tojásokhoz megijjednél XD.
Az a baj, hogy ha nem egyenruhát veszünk fel már nem is férfiak vagyunk hanem minden féle jelzőt aggatnak ránk.
Pedig pont ugyanúgy viselkednek akármi is van rajtam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!