Hogy lehet, hogy Gardróbcserén használt ruhákat tök drágán árulnak?
Azert attol fugg, mennyire hasznalt. Pl. pofatlansag eredeti aron arulni meg egy cimkes darabot is - hiszen ha kihozod a boltbol, mar reg nem er annyit. Ez esetben korrektnek tartok egy valahany szazaleknyi kedvezmenyt ra. (Hadabol beszerzett cimkes ruhakat most hagyjuk ki ebbol.)
De azt nem ertem, hogy egy tobbszor hasznalt Zara ruhat hova a pichaba tesznek fel majdnem ugyanazon az aron, amikor nagyjabol meg tudod allapitani vagy nezni honlapon, hogy az adott vonal (ertem ugy, hogy TRF, Zara Woman) darabjai mennyibe kerulnek.
Egyebkent sok a fillerbaszo, foleg a vasarlok koreben. Habar en is tudnek meselni mindket taborrol...
Nehéz a GCS élet. Van egy szoknyám, átlag plázamárka, 12000 Ft volt, egyszer volt rajtam, 7000ert van fent, a kutyának nem kell.
De raktam fel ruhákat 1000Ft/db áron is, még abból is alkudni akartak, meg engedjem el a postaköltséget, stb, napokig rabolták az időmet ilyenekkel... Es nyilván én vagyok a bunkó, ha nem teszem meg.
Eredmeny: leszedtem azokat a dolgokat, amiket szívesen adtam volna baráti áron, nekem erre nincs időm és energiám. Maradtak azok, amiket nincs szívem eladni olcsón, annyira szépek, semmi hiba nincs rajtuk, szinte teljesen újak, igazából 7-8 ezerért is nagyon korrekt, ha valaki épp olyat keres, ha meg nem kell senkinek, hát így jártam, akkor nézegetem a szekrényben.
Mert lehet ő is drágán vette, és 1-2 ezerért kínais cuccokat árulnak gardróbcserén is.
Ha mondjuk bolti ár feléért adja, úgy még jó. De én is elég sokszor látok olyat, hogy még drágábban adja, mint amennyi a boltban.
Sokan megveszik szezon végi leárazáskor a ruhákat a boltokban, és teli árban felrakják, hogy nyerjenek is rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!