28 éves pasi vagyok és ugy 15 éve hordok lány tornadresszt, mit gondoltok erről lányok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 14:52
11/19 anonim válasza:
De hogy hordod ? Otthonra felkapod kertészkedéshez, vagy hogy ? Utcán is viseled ?
12/19 anonim válasza:
13 éves korodtól? oszt szülők nem szóltak hogy nem kisfijúknak való? hát biztos röhejes... vagy nem az a célod? XD
13/19 A kérdező kommentje:
általában ruha alatt hordom vagy itthol egyedül, de utcán is ruha alatt rajtam van, nem tudnak rolla a szüleim.
2010. júl. 4. 20:04
14/19 anonim válasza:
gondolom barátnőd még sose volt... és így nem is lesz.
15/19 A kérdező kommentje:
van barátnőm és tu rolla és tetszik neki is
2010. júl. 4. 22:45
16/19 anonim válasza:
ha van barátnőd és tetszik is neki, miért érdekel más, vadidegen lányok véleménye?
18/19 anonim válasza:
irigylek hogy olyan nőd van akinek tetszik is,az enyém felvenni sem akarja.
19/19 anonim válasza:
Én is viselek rendszeresen tornadresszt,bár míg nem a saját elképzeléseimet varrattam meg és a hagyományos iskolait használtam az uszodában megbámultak,be nem szóltak sosem.
Amióta egyedit varratok azóta meg sem bámulnak olyan a hatása mint ha pólóban úsznék,pedig egybe van az alja a felsővel!Csak a szabása más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!