Ennyi holmi már túl sok, vagy még átlagos?
Kabátok: 4
(2 szövet, egy téli, egy átmeneti)
Dzsekik: 2
(farmer, műbőr)
Farmerek: 10
(fekete, 3 sötétkék, 6 világoskék)
Pulóverek: 22
(7 vastag kötött, 15 vékony kötött)
Ingek: 3
(egy farmer, két kockás)
Blúzok: 5
(mind csipke)
Pólók: 15
(3 body, 12 rövidujjú)
Szoknyák: 10
(7 rövid, 3 hosszú)
Egyberuhák: 22
(20 nyáriruha, 2 alkalmi)
Csizmák: 4
(2 boka, 2 téli)
Sportcipők: 8
(4 vászon, 4 sport)
Szandálok, balerinák: 5
(4 szandál, 1 balerina)
Hátizsákok: 4
(egy sport, egy műbőr, 2 vászon)
Táskák: 5
(4 kicsi, egy vászon)
A ruháim legnagyobb része turis, átlagéletkoruk 3-4 év.
Néha lelkifurdalásom van, hogy ennyi a holmim, mivel gyerekként mindig egy nadrágom meg 3-4 felsőm volt.
Mindet hordom, ami két egymást követő szezonban nem volt rajtam, azokat már eladtam.
25l
Ha hasznalod mindet, akkor NEM SOK!
Nekem van rohadt sok, es folyamatosan szorom ki oket, sajnos nagyon olcso a turi nalunk, en meg imadok mindenfelet megvenni par szaz ft-ert.
Hasznaltam mar minden ruham kb, de van amit csak 1-1x, de nekem tenyleg nagyon sok van, pedig tegnap is kivalogattam 30-at, ami nem kell.
16 pulcsi, 18 naci/short, 42 polo/crop top/ing/body/hosszujju stb, 17 kabat (jezusom), 12 cipo, 16 ruha, 8 bikini, 7 szoknya, 9 taska, kb 40 db otthoni cucc, koztuk 10 melegitoszett.
En ezzel nem dicsekszem, lassan mar szegyellem.. tenyleg nem sokat latni engem ugyanabban a szettben, max 1-2 darabban amik a kedvencek.
Nekem nagyon sokat segitett a “stylebook” app, 1500ft, de feltoltheted bele a ruhaid, mereteket, szineket, jegyzeteket, szetteket allithatsz ossze 2mp alatt es reggel bongeszheted, felveve is tehetsz be roluk kepet, utazasi listat csomagolhatsz, lathatod mennyiert vettel ruhakat, mennyit hordtad oket, melyik napokon, mindenfele statisztikat kiad, en imadom :) rengeteget segit, hogy latom, hogy mi az amit hordok es mi nem, igy konnyebb megvalni toluk. Ja es van benne ilyen “generator”, ami random osszevalogat neked ruhakat a ruhataradbol es szetteket csinal, eleg sok ruhat igy kombinaltam, pedig sose gondoltam volna ra, hogy ugy vegyem fel oket.
A legjobb az appbaj talan, hogy tenyleg latod mit mennyiszer veszel fel. Pl meglepodtem, hogy a kedvenc pulcsim nem is hordtam annyiszor, mint gondoltam, vagy azt amit utalok es kevesszer vettem fel, valojaban eleg sokszor :D es pl az elszomoritott, hogy egy “minosegi” pulcsim elbolyhosodott, de ugy voltam vele, hogy ugyis sokat hordtam.. hat az app szerint osszesen 10x, szoval azt is latod, hogy milyen anyagu cuccokat nem erdemes tobbett venni, mert persze ezt is beleirhatod :)
22 pulcsi ès 22 egyberuha :D jó ég, ennél szerintem sokkal jobb lenne 6 - 6 márkás
N24
Ott vásárolok, ahol akarok, nem ez volt a kérdés.
Nem anyagi okokból vásárolok használtan, hanem mert nekem így jó.
Ha mindenből csak egy darabom lenne, akkor se vennék drága márkás vadiújat.
Jah, és nem veszek össze minden "szart", mivel a jelenlegi ruhatáram van kb 21 éves korom óta, elég apránként bővítem. A ruháim átlagéletkora 3-4 év, de ezt írtam fent is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!