Most akkor hogy is van ez a cipő méretezés?
Lemértem a talphosszam úgy, ahogyan már sok helyen olvastam. Ráléptem egy papírra, és bejelöltem saroknál, valamint nagylábujjnál egy kis vonallal, majd ezt a távolságot mértem meg. Próbáltam úgy is, hogy egyszerűen csak rátettem a talpamra egy centist. Teljesen mindegy, hogy csinálom, mindig ugyanazt az eredményt kapom, 26 cm.
Mindez azért bosszantó számomra, (de nagyon) mert a kedvenc kis rózsaszín Dunlop tornacipőm már eléggé a végét járja, viszont imádom, mert nagyon kényelmes, így szeretnék újat venni belőle. És itt kezdődik a probléma...
A tornacipőmbe ugyanis az van írva, hogy belső talphossz 24 cm. Na ezt magyarázza meg nekem valaki, hogy ez hogy lehetséges, mert nem értem, hogy lehet akkor jó rám?!
További probléma, hogy találtam neten nagyon sok szép cipőt, és szívesen meg is rendelném, de honnan tudjam, jó lesz-e rám???
Előre is köszönöm a segítséget!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!