Hol tudnék nagyon kis méretű gyűrűt szerezni?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és nagyon vékonyak az ujjaim
Minden bizsu boltot próbáltam a közelebbi plázákban XS méret is nagy rám.... Fém allergiám is van és az orvosi fém ismegégeti a bőröm hosszú távon
De szeretnék olyan gyűrűt ami díszes és nagyon pici ujjamra is jó. De állitható méretűt sem találok csak olyat amire eddig kijött az allergiám.
Valaki tudna tanácsolni valamit hol érdemes nézni?
Sajnos csináltatni nem igazán akarok annyit nem ér meg (magamnak meg nincs időm készíteni munka miatt)
Ha számít valamit csak középső ujjon bírok gyűrűt hordani
2019. márc. 28. 00:36
1/2 anonim válasza:
Nézz szét facebookon kézműves csoportokban. Vannak, akik nem hasznàlnak fémet a gyűrűikhez és olcsóbban hozzà is tudsz jutni egy egyedi darabhoz.
2/2 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy nemesfém ékszereket veszek és simán bevetetek belőle. Ez így sokkal olcsóbb, mint egyedit csináltatni. Esetleg ez jó lehet neked is. Ha bizsut keresel, akkor sajnos nincs ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!