Miért szólja le sok ember a 10 soros acélbetéte bakancs és a rövid terepszínű/fekete gatya párosítását?
Az a baj, (hogy védjem akinek beszóltatok az előbb hogy igénytelen mert rocker pasija van...) hogy a mai "nőknek" az jön be ha a "pasi" a haját vasalja, festi a szemét, passzosabb gatyába jár mint ő, rózsaszín legalább egy pólója. És kivan a szívecskés, passzos boxer a langyi kis nacija alól. Többet jár Szőrteleníteni jár a kozmetikushoz mint a barát"nője".
DE VAN AKINEK EZ NEM FÉRFI, HANEM MAX ARANYOS KISLÁNY. xD
És egy rocker pasi nem azt jelenti hogy zsírcsimbókba áll a haja rohad a foga, bűzlik a sörtől, nem lát havonta csak egyszer borotvát. Szal. nem tudom mitől igénytelen az a nő akinek a rocker férfiak jönnek be. De ti biztos nagyon tudjátok. XD
Szerintem te meg nézz utána hogy mi az a HUNGARISTA és mi az a NÁCI. xD mert EZZEL SE vagy tisztába!! Amúgy meg nem tudom megint mi helyesírási hibát találtál lehet hogy nálatok nem így tanultak írni... :D De nagyon tudhatod a szélsőjobb lényegét mikor a fogalmával se vagy tisztába.
(1 Helyes írás tudatlan bunkó) xD
te a bakancsos rétegtől akarsz helyesírást elvárni ? :))))
Tudod, a "bakancsosokba" több kultúra szorult, mint egyes seggrázó pic.sákba.
Nem csak a hungaristák, jobbosok hordják a bakancsot, hanem punkok, rockerek, metálosok, gothok, valamint olyanok is, akiknek csak simán tetszik. Ne általánosítsunk, mert te láttál egy-két hülyét, az nem azt jelenti, hogy az egész társadalom ilyen.
10:26
Bocs, nem akarlak megsérteni, de a -ba-be /-ban-ben dolgot helyre kéne rakni nálad. Gondolom erre célzott a 10:15-ös.
Faszák vagytok mindannyian, én mondom.
Most komolyan, miért nem a kérdésre válaszoltok?
Én rocker vagyok. Van olyan, szintén rocker barátom, aki elég gyakran vesz fel a 10-es bakancsához terepmintás térdnadrágot. Szerintem naaaagyon jól néz ki, de a legtöbb ember azért nézi le, mert "nagy a távolság" a nadrág és a bakancs között. Talán kicsit érdekesen néz ki, de szerintem azért elég jól. :D
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!