Az ilyen cipők milyen ruhával hordandók?
Mivel sokat vagyok talpon és ide-oda sürgök-forgok, mindig is a sportcipőket, puha talppal preferáltam.
Elegánsat csak max valamilyen eseményre vettem fel, abból is vagy a magassarkút vagy a topánkát többnyire.
Aztán nemrégiben felfigyeltem az ilyen stilusu cipőkre, nekem még sosem volt, de gyakran látom nőkön. Többnyire elegánsabb szerkóval, kosztümos szerkóval kombinálva. Hát én nem gyakran járkálok zakóban, leginkább szimpla blúzban, pólóban farmerrel vagy valamilyen kényelmesebb nadrágban, és nem tudom mennyire illene ezekhez vagy tök hülyén néznék-e ki.
Ebben kérnék véleményeket, mit gondoltok, passzol szinte bármihez vagy inkább a megszokott, elegánsabb szettekhez?
Nemrég kezdtem el dolgozni, amig tanultam és anyukám tartott el, nemigazán válogathattam a ruhadarabok között és most, hogy van saját keresetem kihasználnám, hogy végre tudok magamnak csinos darabokat is venni. Csak fura, mert nemvagyok hozzászokva és jártas sem vagyok a témában :)) Ezért megköszönnék bármilyen tanácsot, tippet, esetleg linket, ahonnan inspirálódhatok és ötletet merithetek. :) 21n
Szerintem teljesen jól viselhető az általad hordott dolgokkal. Blúzok, egyszerűbb vagy csinosabb pólók, kardigánok.
Farmerrel, fehér pólóval és sötét kardigánnal is teljesen vállalható. Egyedül a túl sportos dolgokat kerüld. A kapucnis pulcsi maradjon a tornacsukás napokra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!