Szerintetek ez a ruha illik esküvőre megfelelő kiegészítőkkel?
Figyelt kérdés
Ma kaptam ajándékba sógornőmtől, 20 000 forintos ruha. Bár akkor már nem leszek terhes, ez szoptatós ruha is. Előre is köszönöm a válaszokat!
2019. márc. 24. 21:16
2/12 anonim válasza:
Az miért fontos, hogy mennyibe került?
3/12 anonim válasza:
Szerintem igen.
Viszont elég tapadós, lehet, hogy szülés után nem fogod komfortosan érezni magad benne. Úgyhogy előtte mindenképp vedd fel és ha nem vagy elégedett, akkor vegyél fel mást.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem fontos, de nem is ez volt a kérdés, sosem vettem volna ennyiért magamnak ruhát és ledöbbentem...
2019. márc. 24. 21:24
6/12 anonim válasza:
Azert az nem mindegy milyen minösègnem leszel az esküvön. Kozeli, tavoli rokon, vagy csak ismeröskent. Stb.. En ezert a ruhàert biztos nem adtam volna 20 ezer ft-ot.
7/12 A kérdező kommentje:
Unokatestvér az egyik esküvő, 1 héttel később a másik esküvőn csak barát, nem rokon.
2019. márc. 24. 22:38
8/12 A kérdező kommentje:
Én se, kb 6000 forintos ruhának néztem. De tény hogy jó az anyaga.
2019. márc. 24. 22:40
9/12 anonim válasza:
ez a ruha azzal az olcsó csipkével úgy néz ki mint egy kínais ruha... én ennél elegánsabbat vennék esküvőre.
10/12 TappancsMancs válasza:
Bocsi hölgyek, de (f) szerintem sem esküvőre való, ez inkább utcai kellemesen lenge ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!