Teljesen fekete outfit?
Ez a full fekete öltözet, hanem gyászolsz, tükrözi a lelkedet, hogy szomorú, depis vagy.
A fekete egy nyomasztó szín, elnyomja az életerőt is.
Nyáron meg fogsz benne főni, mert a fekete szívja magába a meleget.
Kolyokkutyam van,ugral,nyalaz. Minden nap tobbszor eszek menet kozbe utcan ,leeszem magam,stb. Uzletkozo vagyok,legyek mindig elegans kiskosztumben. Igy teljes feketeben jarok szines kiegeszitokkel.
Soha nem mondtak meg,h depis a cuccom.
N
Én is mindig fekete cuccokban járok már évek óta. És szerintem jól nézek ki ezekben a cuccokban mert így érzem jól magamat és ez az önazonosság szerintem ad egyfajta pozitív kisugárzást.
Ráadásul eléggé exta, érdekes szabású ruháim vannak. Csupa csipke, necc, bőr meg fűzős cuccok.
Tudom magamról hogy szines cuccokban biztosan feszengenék
Ha te is fekete ruhákban érzed jól magadat akkor hord azt. Ilyen téren szerintem nem szabad mások véleményére adni.
„Nyáron meg fogsz benne főni, mert a fekete szívja magába a meleget.”
Cserébe a fehér átengedi az UV-t, a feketével ellentétben...
Egyébként száraz, forró időben a fekete, alul-felül szellős öltözködés kimondottan ajánlott viselet. Párás, forró időben ez már igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!