Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen unikornisos kezeslábas pizsamáról?

Figyelt kérdés

[link]

Mit szólnátok ha egy csaj ilyenben sétálgatna az egyetemi koleszban?

2019. márc. 13. 21:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem hihetetlenül aranyos.
2019. márc. 14. 10:38
 12/18 Metionin ***** válasza:
95%
Semmi, kényelmesnek tűnik bár a wc-zés elég nehéz lehet vele. A koliban meg mindenki úgy mászkál ahogy akar, elvégre otthon van. Ha valaki pizsamában akkor pizsamában.
2019. márc. 14. 11:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ti nem vagytok normálisak. Kiéhezett ribi, meg fogyatékos, meg dedós pitsa egy KIB.SZOTT PIZSAMA MIATT?

Kezeltessétek magatokat...

2019. márc. 14. 14:05
 14/18 anonim ***** válasza:

"Hogy lehet ebben éjjel kimennni pisilni?"

Le kell tolni bokáig, akkoriban csak kinti wc volt a háznál ahol laktunk, a többi elképzelhető.

2019. márc. 14. 16:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Haha, imádnám. Megszeretném ismerni a személyiségét, biztos módfelett idióta és aranyos:D
2019. márc. 14. 17:50
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
Undorítóak vagytok. Egy pizsama miatt képesek vagytok így megítélni? Förtelmesek, szánalmasak és gusztustalanok vagytok. Azt vesz fel mindenki, amit akar. Ha ezt, akkor ezt, ha azt, akkor azt.
2019. márc. 15. 13:00
 17/18 TappancsMancs ***** válasza:
Végig se olvastam, mert ... azért mert. Ez egy vicces pizsama. Hogy koleszban mennyire? Alkalomszerűen biztos elmenne mert jópofa.
2019. márc. 16. 13:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Én a többi válaszolóval nem értek egyet. Nekem nagyon tetszik! Örülnék neki ha ilyenben látnám a barátnőm akár a koliban vagy otthon, van ebbe fantázia számomra izgalmas lenne. Bár mikor felvehetné alváshoz vagy csak egy lazulós otthoni napon. Nekem bejön.

Ha meg így látnám meg először a lányt akkor biztos hogy szeretnék vele megismerkedni.

2020. febr. 7. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!