Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitől bolyhosodik az adidas...

Mitől bolyhosodik az adidas melegítőm?

Figyelt kérdés
Anno a hervisben vettem egy új szériaként behozott adidas melegítőt induló árban 12EFt ért adták,nem rég kezdtem el használni de comb tájékon a nadrágon már van egy kis bolyhosodás.Valahogy úgy érzem, a márkás cuccok is egyre szarabb anyagokból készülnek.A régi nike melegítőm jobban bírta a bolyhosodás témát.

2019. márc. 7. 12:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hogy használod?

Ha például azon a környéken sokat dörzsölődik, akkor nem nagy csoda.

Hogyan tisztítod?

Ha nem tartod be a leírásban foglaltakat, nagyobb eséllyel sérül a ruha.

És még ezen felül sem lennének komolyabb elvárásaim még a híresebb márkák alsó kategóriás termékeitől, mint egy harmad annyiba kerülő noname kínaitól.

2019. márc. 7. 18:23
 2/11 A kérdező kommentje:

# 1

Miért alsó kategóriás termék egy 20EFt os melegítő?Azon kívül még csak 1 hete kezdtem el használni ,amúgy zsír új.

2019. márc. 7. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem koptatom fölöslegesen a billentyűzetem egy szóval sem.

"híresebb márkák alsó kategóriás termékei"

Attól, hogy a kínaihoz képest nem olcsó, márkán belül még alsó kategória, ami minőségben kínai és csak a márkajelzést fizeted meg.

2019. márc. 7. 19:42
 4/11 A kérdező kommentje:

# 3

Fura mindig 20Eft maxért vettem melegítőt de eddig nem volt sosem probléma,attól hogy te burzsuj vagy nem mindenkinek telik 100Eft-os melegítőre,bár én annyit nem adnék érte az is biztos.

2019. márc. 7. 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Te write only módban vagy, vagy tényleg ennyire nehéz megemészteni, amit leírok?
2019. márc. 7. 20:12
 6/11 A kérdező kommentje:

# 5

Ok megértettem,adidas bóvli kínai gagyi.

2019. márc. 7. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:

Mosás közben a ruhát ki kell fordítani és úgy mosni.

És a ahogyan hordod attól is lehet olyan.

Bólytalanítoval el lehet távolítani

2019. márc. 9. 05:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Jó, értem, hitelesített retardált vagy.

2019. márc. 9. 09:06
 9/11 A kérdező kommentje:

# 7

Majd szerzek akkor egy boholytalanítót,egyébként csak 1 hete hordom a melegítőt de semmi extrémet nem csinálok benne.

2019. márc. 9. 10:11
 10/11 A kérdező kommentje:

# 8

Gesundheit

2019. márc. 9. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!