Nagy méretben miért nem lehet normális melltartót kapni?
75F kosaras melltartókkal próbálkoztam eddig, de sajnos az F kosarat is szorosnak érzem kicsit, így valószínűleg 75G-re lesz szükség.
A probléma viszont hogy ekkora kosár esetén a legvékonyabb kialakítású melltartó is még centiket tesz hozzá a mellbőségemhez. Emiatt már a pólókból, egyberuhákból is nagyobb kell, hogy egyáltalán alá férjen a melltartó.
36-os méret lennék, ha nem lennének ekkora melleim, így 38 kell.
Egy-két ruha viselését csak úgy tudtam megoldani, hogy kisebb melltartót veszek alá, és a szoros ruhával némileg leszorítom, így kisebbnek látszik valamivel.
Nagyobb ruhákat nem hordhatok, a 38 is sokszor nagy derékban.
Nem hirtelen lett ekkora mellem, amikor csak 50kg voltam, akkor is 70D-E kosarat hordtam, most 10kg-mal vagyok több mindössze (170cm), szóval a fogyás nem akkora megoldás.
Igen, de ezzel nem vagyok kisegítve.
Miért nem gyártanak D kosár felett is balconette fazont?
Ideális lenne.
(Nem lóg a mellem, nem szeretnék extra tartást, elég lenne a sima, csak a kosár a méretem kell legyen, ha nem akarom, hogy vágjon és szorítson.)
Nagy méretben is vannak nem szivacsos, normális kialakítású melltartók, max. azt nem árulják az üzletekben sajnos. Én is vagy ezeket a kitömötteket látom, vagy a nagymama fazonúakat. A neten rendeltem magamnak szebbeket. Van néhány fehérneműs webshop, amik a nagyobb méretekre specializálódtak, és ott szinte minden fazonból van nagyobb is. Kockázatos próba nélkül rendelni, de ha tényleg nincs más, ez is egy lehetőség.
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!