Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Molett hölgyek, ti hol vásárol...

Molett hölgyek, ti hol vásároltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt akarom kérdezni hogy ti, telt karcsú, molett hölgyek, hol vásároltok ruhákat? Én is molett vagyok, általában molett boltokban veszem a ruháim, de mindig ilyen zsák ruhák vannak, ritkán találok nem túl szűk de nem is túl bő ruhákat.

Ti hol vásároltok?

Én is szeretem a denevérujjú pólókat, de azért nem mindig. A súlyom ellenére homokóra alakom van, nem állnak jól a nagyon elálló polók, ingek, tunikák...

2XL-3XL vagyok.

(mielőtt valaki a súlyommal sértegetne, betegség miatt vagyok túlsúlyos, de évek óta étkezem megfelelően és sportolok is, lassan fogyok, de egészségesen. Nem vagyok hajlandó rosszul érezni magam emiatt, az egészségem érdekében lefogok fogyni, de szeretem a testem, szeretnék szépen is öltözködni. Köszönöm! :))

2019. márc. 3. 22:10
 1/4 anonim válasza:
100%

Én a H&M-ről szoktam online rendelni ott van külön ilyen nagy méretű kategória moletebb hölgyeknek.

Én Ezenkívül még Tesco F&F, vagy a C&A ahol még szoktam találni 😊

2019. márc. 3. 23:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

H&M, C&A, Rosegal, Dresslily

Ezeken a helyeken mindig találok magamra ruhákat.

2019. márc. 4. 00:10
 3/4 anonim válasza:
100%

Bonprixről szoktam rendelni szinte minden ruhámat.

Nagyon szeretem, mert van választék, pedig én extra méretű vagyok.

2019. ápr. 3. 09:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát, a bonprix jó lenne, de ritkán találok ruhákat ezeken a helyeken mert valahogy nem egysegesen vagyok dundi. :(
2019. ápr. 3. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!