Milyen szinu pulcsihoz es nadraghoz all jol egy feher cipo?
piros pulcsi/fekete naci
piros pulcsi/kék farmer
fekete pulcsi/fekete naci
fekete pulcsi/kék farmer
fehér pulcsi/fekete naci
fehér pulcsi/kék farmer
tovább nem sorolom,szerintem érted a lényeget :)
Mivel a fehér cipők elég sokoldalúak nagyon nem tudsz mellélőni, de azert itt van néhány dolog amire figyelj/én figyelnék.
1.Fontos a cipő formalitasa (, azaz mennyire hétköznapi/lezser vagy formális a darab(pl. Egy letisztult vászoncipőt inkabb fel lehet venni formalisabb, "ünnepélyesebb" ruhadarabokkal, mint egy futocipot), ehhez igazitsd a szettedet.
2. A fehér szin mindennel jól megy, ezert inkabb a tobbi ruhanak kell harmonizálnia (color wheelt ha beutod a googlebe vagy pinterestbe onnan le lehet lesni hogyan működik/milyen színek mennek egymáshoz).
Nehany variáció (konkretumot nem mondok, izles dolga):
I. Föld témájú színek, azaz a kékek, zöldek barnák(pl barna szemmel, hajjal harmonizalnak ők, ilyenkor tök menő dolog az ha pl a szemed szinevel teljesen megegyezo darab pl a felsőd).
II. Semleges szinek: fehértől feketéig a szürke összes árnyalata.
III. Monokromatikus: egy féle színt különböző árnyalataiban/ugyanabban az árnyalatban viselsz.
IV. Figyelnék még arra hogy ha világosabb bőröd van, akkor a túl sok fehér tud elég idiótán állni.
Remélem hasznos információkkal bővítettem ismereteidet. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!