A ferfiakat nem zavarja ha a nonek szoros a karja vagy a szaja folott? Sok ilyen szep not latok akinek fekete szore van es nagyon latszik hogy szoros
Engem zavarna. Ráadásul fekete szőr. Nem zavar ha puncinál meg van hagyva kicsit de a kéznél meg a szájnál elég kiábrándító. Énis borotválkozok. Egy nőnél nem szép ez. Ápolatlannak tűnik.
32/F
Pont leszarom, hogy a férfiakat mi zavarja.
:D
Ha ők nem szőrtelenítenek, akkor semmi joguk ezt elvárni a partnertől. Ha meg ezt sem nem fogják fel, akkor normális embert kell keresni és nem agyilag 8 éveseket.
Mértéktől függ.
Egyébként én most láttam a Marvel Kapitány főszereplőjének lábát, hát apám :D
Hollywoodi sztár, Oscar díjas, a lábkörmei meg olyan gombásak, hogy ilyet 70 éves öregasszonyok lábán látni.
Hányinger...
Brie Larson soha az életben nem akarna téged megkúrni, ezért olyan szituációba sem kerülhetnél, ahol lehetőséged lenne elutasítani őt a lábujjkörmei miatt.
De gondolom te is azon férfiak táborát erősíted, akinek az arcápolási rutinját a folyékony szappan teszi ki, de közben ezen az oldalon hisztizel azon, hogy a nőknek szőrös a karjuk.
Grat.
Nyugodtan hisztizz, gondolom magadra ismertél és azért érint ennyire érzékeny a téma.
Van még két hónapod, hogy a retkes lábad rendbetedd, inkább azzal foglalkozz.
Ajajj kedves kérdező! Most belenyúltál a kislanyok önérzetébe!
Ök nyílván ítélkezhetnek egy férfi felett ha szőrtelenít,hogy csupasz csiga,de mi nem mondhatunk egy szőrös nőről semmit mert sértve érzik magukat a kis drágák.
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!