Manapság sok fiatalt látok az egyik lábán piros cipőben fekete fűzővel, a másikon fekete cipővel piros fűzővel. Ez megint valami új "divat", mint az emo? Vagy ezek Emosok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 11:00
1/6 anonim válasza:
énis így hordom de nekem csak a fűzők más milyenek.
sztem így feeling.:D
16/L
2/6 anonim válasza:
Ez is a jajjdekülönlegesvagyok irányzat része. Amikor - mivel önbizalma és ezáltal egyénisége nincs - nem tud mit kitalálni hogy ne az átlagos konzerves legyen, rájön hogy hűűűű, mekkora egyedi, más színű fűzőt rakok bele, és váá. Nah, erről szól. A fiatalok keresik az útjaikat. Csak nem találják :(
Menjetek el sportolni.
3/6 A kérdező kommentje:
Félreértettétek. Az egyik lábán piros cipő van fekete fűzővel, a másik lábán fekete cipő piros fűzővel. Tehát a két lábán más színű cipő van.
2010. júl. 2. 14:02
5/6 anonim válasza:
Nem értettem félre. És pontosan áll amit mondtam.
6/6 anonim válasza:
2. válaszoló NAGYON IS IGAZAD WAAN!!!
olyan hülyeségnek találom ezt a divat majmolását,
mindenkin ugyanolyan ruha van,olyan unalmasak már..-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!