Lányok! Főleg debreceniek! Hol találhatok viszonylag olcsó divatos, fiatalos, női rövidujjú pólókat, nadrágokat, szoknyát?
Figyelt kérdés
Itt nem a Fórumra, Plázára gondolok <-- túl drága
Nem is a turkálókra.Ja, és a kínaira sem. :O
2010. júl. 2. 09:35
1/4 anonim válasza:
Figyelj a fórumban és a plázában is van egy csomó bolt ahol olcsóbban tudsz vásárolni.Főleg most hiszen nagyonnagy akciózások vannak! Tele van a fórum is akciós nyári cuccokkal és így egyáltalán nem kerül sokba.Én tegnap vettem a Fórumban 1500-ért rövidgatyit, meg 2000 ruhát(és ezek még a drágább boltok voltak.)Szóval,szerintem megéri szétnézned,+mondom van egy csomó bolt ahol tök olcsón lehet vásárolni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is érdemes a forumban körülnézned, mert a h&m-ben amikor leárazás van akár 700 forintért is vehetsz qvs jó felsőket, meg egykét ezerért nacikat.
3/4 anonim válasza:
Én voltam a h&m-ben, Takko-ban meg ehhez hasonló üzletekben...na nekem nem tetszenek azok a ruhák, interneten nézve klasszak, de felvéve borzalmasak...de biztos van akinek tetszik!
Voltál már a Szuper-nagykerben? Ott vannak mindenféle ruhák, cipők, kiegészítők (női, férfi, gyerek) érdemes benézni...bár rá kell szánni egy fél napot, mert hatalmas az áruház! Én ott mindig találok magamnak megfelelő ruhát!
4/4 anonim válasza:
jah jah tényleg szoktak lenni nagyon olcsó cuccok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!