Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A rockerek mit vesznek fel a...

A rockerek mit vesznek fel a lábukra, amikor már túl meleg van az acélbetéteshez?

Figyelt kérdés
2019. febr. 25. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Sosincs túl meleg!
2019. febr. 25. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Laikusként ezt nehéz megérteni xD Azok a surranók igazi bőrből vannak, télen meleg, nyáron se fő be nagyon. 40fokban már de, de akkor csak az idióták veszik fel akik ennyire igénytelenek :D
2019. febr. 25. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Aluminiumbetétest
2019. febr. 25. 20:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak ha felveszik nyáron, ahhoz már hosszú gatya is kell :D Mert az hogy nézne ki, ha rövid gatyával a térdedig ér a bakancs.
2019. febr. 25. 21:05
 5/9 Metionin ***** válasza:
95%
Inkább metál/goth arc vagyok de amúgy átmeneti időszakban félcipő (van abból is Martens), melegben meg egyszerű fekete szandál. Sokan tornacsukában járnak nyáron.
2019. febr. 25. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Fekete tornacipő,esetleg nagy duzzogva vászoncipő.
2019. febr. 25. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

Én nem vagyok rocker hanem inkább goth/blacker, nyáron ha nincs olyan meleg akkor egy klasszikus acélbetét nélküli 1460-as Martenst hordok. Ha már nagy meleg van akkor előkerülnek a creeperek vagy egy kis pántos martens babacipő.

De van úgy, hogy egy ilyen cicás T.U.K-ot veszek fel

[link]

2019. febr. 26. 05:06
 8/9 anonim ***** válasza:
3%

Jelencsééé getczi nevű felhasználó válasza:

Hát igen a meleg nagy ellensége az indokolatlan öltözetnek...

2019. febr. 26. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:
87%
En nyaron tornacsukat vagy fekete szabdalt (lany vagyok) de neha a bakancsot is folhuzom olyankor is
2019. febr. 26. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!