Lányok, szerintetek mennyire elfogadhatók nyáron strandra a tangásabb alsójú bikinik?
Szánalmas és közönséges mert nem mindenki kíváncsi a sheggedre!
Tartsd meg otthonra.
F/42
Én meg azt tartom szánalmasnak és közönségesnek, mikor egy jól elhízott nő vesz fel bikinit. Undorító.
Senki nem kíváncsi az ő hurkáira és narancsbőrére. Fel lehet venni egyrészes fürdőruhát is, vagy le lehet fogyni.
Én kérek elnézést ,hogy valakitől nem olyan kommentet kaptál amit olvasni szeretnél, csupán a veled egy szinten lévőktől...
De tudod ez egy olyan oldal ahol a feltett kérdésre nem csak pozitív válaszok érkeznek!
Ezt a moderátoroknak is üzenném a részrehajlás végett!
És! Mivel strandot írtál ami közfürdő tehát azok is jelen vannak akiket ez irritál, jelen esetben szerény személyemet, így ennek hangot is adok!
Persze, mert pont egy pasit fog irritálni ez a jelenség. Meleg vagy? Mert egy normális szexuális beállítottságú férfi izgatónak találja a szép kerek fenekű tangás fürdőrucis lányokat.
Na, erről csak ennyit.
Én pont olyan pasi vagyok akit irritál a női közönségesség.
Nekem is jó alakom van mivel testépítek , de nem rakom ki magam mint a piaci kofák az arut...
Jóizlésről nem hallottál?
Miért kéne homárnak lenni azért mert valaki nem tolerálja a közönségességet?
Lehet hivatkozni magyarázkodni és lehet lenyelni a negatív kritikát!
Erről meg ennyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!