Wish, AliExpress, eBay és a hasonló külföldi "áruházak" mennyire megbízhatók MÉRETEZÉS szempontjából?
Ali: erdemes akar ket merettel is fole menni, mert tobnnyire azsiai meretezesuek a cuccok.
Alin az a jo, hogy sok review szokott kenni, nemelyik a vasarlo mereteivel is, ugyhogy az jo kiindulopont.
Vettem mar onnan par ruhadarabot, de nagyon kinaik, egy-ketto van csak, amibol jo minosegut sikerult kifognom es hordom is rendszeresen, a nagy reszen viszont tuladtam.
Ebay: az olcso cucc mind kinai, azoknak a meretezesere ugyanezek igazak. Van viszont sok EU-s elado, en angoloktol rendszeresen vasarolok, azoknak realis angol meretezes van megadva, azokkal mindig elegedett voltam.
Az eladót milyenre osztályozzák s mennyien vettek már tőlük azt is kell nézni.
+ kitapasztalni.
Vannak olyanok kiktől nem rendelek, de vannak akik nagyon megbízhatóak.
Meg kell nézni a méret táblázataikat s annak megfelelően választani.
S azt is figyelembe venni: Milyen a ruha anyag tulajdonsága.
Pl mennyire rugalmas.
Egy szoknyánál volt gondom, a dereka nem volt rugalmas és úgy bújtam bele, mint a poloba (ki tudom akasztani vállam), majd varrtam bele húzózárat oldalvarrás mentén.😂
Volt pár fail ruháknál, azokat pedig kijavítottam, de itt jön a kérdés:
Mi van azokkal kik nem tudnak varrni?
Mert varrónőhöz elvinni nem érné meg, mert van hogy többet kér a ruha áránál (akár 2-5x árral)
Egyik haverom elvitte nadrágja szárát felvarratni (3000/szár)
😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!