Miért ilyen iszonyat büdösek a kínai ruhák?
De finnyásak egyesek! Évek óta, talán már kb 15 éve a kínaiból öltözködöm és semmi ilyet nem tapasztaltam.
Talán sz..r a mosóporod. Érdekes, én semmi ilyet nem tapasztaltam.
Én ezt a szagot akkor érzem, amikor szökőévente egyszer belépek egy ilyen kategóriájú boltba.
Fogalmam sincs, miből készülnek ezek a ruhák, de egyszerűen három percig nem tudok egy ilyen üzletben megmaradni, mert azonnal hánynom kell ettől a szagtól.
A jó minőségű, normális körülmények között előállított műanyag, poliészterszövet nem büdös.
Nem is szívesen támogatom azt az ipart, hogy félholtra dolgoztatott alultáplált ázsiai kisgyerekekkel varratják meg a ruhákat egy tál rizsért.
Inkább vásárolok normális üzletekben (ami nem feltétlenül a high endet jelenti), amiről világosan tudom, hogy jó híre van, és a ruhák normális körülmények között készülnek.
„Nem is szívesen támogatom azt az ipart, hogy félholtra dolgoztatott alultáplált ázsiai kisgyerekekkel varratják meg a ruhákat egy tál rizsért.
Inkább vásárolok normális üzletekben (ami nem feltétlenül a high endet jelenti), amiről világosan tudom, hogy jó híre van, és a ruhák normális körülmények között készülnek.”
Ugye tudod, hogy a plázás multicégek is hasonlóan erkölcstelen módon működnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!