Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az Armani tényleg gagyi...

Az Armani tényleg gagyi minőség és csak a márkát fizeti meg az ember?

Figyelt kérdés
2019. febr. 17. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
igen
2019. febr. 17. 16:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebben?
2019. febr. 17. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát azért az,hogy gagyi túlzás,de nem a legjobb az tény.
2019. febr. 17. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Ezek az “olcsóbb luxy” márkák nyilván soha nem fogják felvenni a versenyt a legmagasabb kategóriájú üzletekkel (pl. Louis Vuitton, Chanel, YSL...stb).

Ezek a márkák arra jók, hogy a kis tizenévesek vagizhassanak velük, hogy apuci-anyuci milyen “drága” táskát vagy ruhát vett.

Armani táskám még nincs, én a Guessekkel fürödtem be nem is olyan régen.

2019. febr. 17. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:

De az Armani elvileg egyáltalán nem a fiatalabb, tizenéves korosztályt célozza meg, még annyira sem mint a Gucci. A Giorgio részleg kifejezetten visszafogott szerintem. Nincsenek nagyon hypebeast elemek sem mint a GUCCI-nál, vagy akár az általad írt Louis Vuittonnál... Ahol pl. a tini bálványokkal való promotálás is jelen van.

Az Armani inkább 30-40+-os klasszikus maszkulin férfiakat szokott felkérni a férfi cuccaik reklámozásához.

Meg az öltöny a főprofiljuk.

Az olcsóbb luxy márkát pedig nem értem... Az Armani egy nagyon drága márka, vannak darabjai melyek drágábbak a Louis Vuitton egyes darabjainál is (azonos kategóriában, pl. ing vs ing), persze elismerem hogy többnyire azonos az áruk vagy az Armani 10-15 százalékkal olcsóbb.

De a Guccinál pl. van 1-1 betegesen elszált dolog, 3500 eurós poló, meg ilyenek és mégis a fiatalok "luxy" márkája.

Szerintem egyik sem mondható olcsónak.

De ez amúgy a kérdés szempontjából nem lényeges.

Azt a kritikát olvastam az Armaniról, hogy azért rosst mert kommersz és kínai alapanyagokat is tartalmaz. De ez minden márkára igaz... Nem?

Nekem amúgy tavolról sem volt még, ezért tapasztalati alapon nem tudok véleményt formálni.

2019. febr. 17. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=HPCOYDZPd1Q

Armani - Shawn Mendes- ennyti a tinibálványokról. :D

Amúgy én szeretem az Armanit. Van vagy 6-féle része, a legolcsóbb a Benetton- Marks and Spencer árkategória, a Giorgio Armani meg a Diorral versenyez, például.

van:

Armani Exchange, EA7 - ezek a legolcsóbbak, többnyire ázsiai gyártásúak. az EA7 úgy indult, hogy a Reebok sportcuccokat kezdett gyártani az Armaninak, voltak is régen Reebok/Armani kollabok.

Emporio, Armani Jeans: ez a legelterjedtebb, itt van mindenféle. Nekem van olasz gyártású, ami hamar kibolyhosodott és vietnami gyártású, amit nagyon szeretek. Sajnos, nagyrészt csak fekete-fehér-szürke darabjaik vannak.

Armani Collezioni és Giorgio Armani: ez a két legdrágább almárka. Dior, Prada szint, de nagyon öreges és sötét mindenük.

Az Armaniban az a jó, hogy tényleg mindent gyártanak, zoknitól, bakancstól az alsógatyán át az okosóráig. Amúgy, persze, hogy csak a márkát fizeti meg az ember, de ez az egész divatban így van, Hugo Boss, Kenzo... A csúcsminőséget főként az outdoor márkák képviselik (Hanwag, Salomon, Asics, Merrell, itt nincs divat), minden más csak rongyrázás.

2019. febr. 26. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!