Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fura vagy érthető, ha emiatt...

Fura vagy érthető, ha emiatt nem akarok sok ruhát, cipőt?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 5 évben 3-szor költöztünk, igaz, 3 éve már ugyanaz az otthonunk, de nincs kizárva, hogy nem fogunk még a jövőben.

Praktikussági okokból csak annyi holmit tartok, amennyit maximum két bőröndben el tudok vinni, ha szükséges.

Amim feleslegessé válik, azonnal eladom, és csak azon a pénzen veszek újat, ami ezáltal bejön.

Sokak szerint ez valahol nem normális, mert mások egész gardróbszobát tartanak, és mégis költözködnek, ha úgy alakul....

2019. febr. 15. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem fura.

Bár én más okokból tartok minimál gardróbot, de kb. azóta vagyok kevésbé stresszes, amióta öt pólóm, három farmerem és két pulcsim van.

Nekem az a fura, ha valakinek kilencvenhárom pár cipője és száz nadrágja van. Egy élet nem elég arra, hogy mindet hordja. Ha pedig mindent visel, akkor másról sem szól az élete, csak az öltözködésről, na az tényleg fura.

47/N

2019. febr. 15. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van, de pont így a jó. Így nincs az, hogy most mit vegyek fel, mert hét végére pár ruha marad csak. Aztán hétvégén mosunk és kezdődik előröl.
2019. febr. 15. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Tokre érthető és magyon praktikus
2019. febr. 15. 12:00
 4/6 Metionin ***** válasza:
100%
Ez tök normális, amíg kolis voltam, ugyanezt csináltam. Nyárra minden évben átraktak másik emeletre, ősszal vissza, tökömnek sem volt annyi bőröndje hogy minden beleférjen, ráadásul ott voltak az edények meg minden. Mióta állandó helyen lakom, azóta van több ruhám de így is elférek 1 normál méretű szekrényben.
2019. febr. 15. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Nekem is az átlag nőhöz képest kevesebb ruhám van, de azokat izlésemnek megfelelően rengeteg összeállításba tudom kombinálni és egyedibb is + vannak saját kezü munkáim (ruhatervezőin tanultam, szóval nem vacak minőségűek)

A boltba pedig mindig figyelnek az eladók/ott dolgozók, főleg mikor pasis részre megyek.

Nem egyszer sokkoltam őket pl hogy mennyire rutinosan kezelem a fúrót, amikor újat kellett néznem (barkácsolok is, de rengeteg máshoz is értek, akik pedig megismernek meglepődnek, tetszik nekik a stílusomtól kezdve a személyiségemig)

Ne törődj azzal, hogy mennyi ruhád van, hanem azt hogyan kombinálod s jól áll-e. A személyiség pedig még fontosabb ezek mögött.

2019. febr. 16. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 14 cipőm, 20 pólóm, 13 nadrágom és 15 ingem van, ez nem sok, de már ezt se lehet kihasználni, nekem is vannak olyan ruháim, amiket talán kétszer vettem fel. De sok a választási lehetőség, jól lehet kombinálni a dolgokat, saját stílust lehet kialakítani. Mondjuk én ruhát nem szoktam kidobni, csak ha már nem jó a mérete vagy menthetetlen állapotban van, úgyhogy egyre több lesz mindenből:D 20/F
2019. febr. 21. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!