Vennél cipőt Aliexpress-ről?
Figyelt kérdés
Fehér szandált keresek, lehetőleg olcsón, de eddig sehol semmi.
Abban az esetben, ha a kínaiban sem találok nyárig, fontolgatom, hogy neten vennék.
Lehet egyáltalán normális minőséget találni 5€ (1500Ft) körüli áron?
2019. febr. 14. 20:54
1/7 A kérdező kommentje:
Sima, fehér lapossarkú szandálra gondolok. A mostaninak ez lesz a negyedik nyara, és félő, lassan megadja magát.
2019. febr. 14. 21:01
2/7 anonim válasza:
Kizart dolog. Annyira esetleges a minoseg, hogy csak akkor eri meg, ha te is eladod felarral, garancia nelkul.
3/7 Miss Endzsi válasza:
Rendeltem már magassarkú czizmát, szandált. Mindkettőt szeretem.
4/7 anonim válasza:
vannak alin jo cuccok, bar cipot meg nem mertem rendelni, de az 5 euros szandal nem hiszem, hogy kenyelmes es sokaig huzna... ami minosegibb darab az alin is dragabb. nezd meg a visszajelzeseket a termeknel. ha tonkre megy sem buksz nagyobb osszeget, de szerintem jobban jarnal ha cipoboltban keresnel , ahol fel tudod probalni, mert ezek a kinai meretezesek eleg megbizhatatlanok
6/7 anonim válasza:
Eleve nem vennék olyan cipőt, amit nem próbáltam fel még akkor sem, ha vissza lehet küldeni.
És még emellett is az Aliexpress lenne az utolsó hely, ahonnan cipőt vennék.
7/7 anonim válasza:
Ne várj tőle sokat, lehet egy kemény talpú pántos valami lesz, ami hamar meg is kopik, stb.
Próbálj meg inkább ha olcsó kell a deichmannban szétnézni, ott legalább felpróbálhatod és van garancia, az se a legjobb, de ez már valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!