Hogyan öltözködik egy "tipikus" leszbikus?
Figyelt kérdés
A pasik között van tipikus meleg öltözködésmód... csajoknál is? Írnátok ilyen jellegzetes dolgokat?2010. júl. 1. 13:02
11/17 anonim válasza:
általában a szájukat hangsúlyozzák ki,nem a szemüket.
erősebb,pirosas száj,szemen semmi.
12/17 anonim válasza:
sztem sincs különösebb öltözködési stílus, és azért mert vki szereti a p*nát még nem leszbikus..
13/17 anonim válasza:
lehet h rosszul értelmezem de van aki azért leszbikus mert inkább fiúnak érzi magát, az fiúsan öltözködik,aki meg szimplán a nőkhöz vonzódik, igy elvárja hogy a párja ugynézzen ki mint egy nő.. nem?
14/17 anonim válasza:
Előző válaszoló, egy leszbikus nem azért az, mert fiúnak érzi magát, az a transzexuális.
15/17 anonim válasza:
vannak olyanok akikről nem is hinnéd hogy azok. én már csak tudom, egyik barátnőm nemrég bevalotta nekem h szerelmes belém:S 22/L
17/17 anonim válasza:
Nekem majdnem minden leszbikus ismerősöm nőies, pedig nem 1-2t ismerek, hanem rengeteget :) Annyiban mások, hogy előnyben részesítik az inget, a nyakkendőt, de hosszú a hajuk és festik is magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!