Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért olyan nehéz a pasinak...

Miért olyan nehéz a pasinak outfiteket kitalálni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy divatszakértő, de szeretnék jól öltözködni. Weheartit, pinterest dolgokat hanyagolom, instagrammon próbáltam 1001 keresőszóval normális férfi outfittekkel foglalkozó oldalakat találni, nem sok sikerrel. Mindenhol high fashion, vagy nagyon gáz street fashion, ezzel szemben egy aldis újságban rohadt jó szetteket állítanak össze a csajoknak. Hol itt az igazság? :D
2019. febr. 11. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem olyan nehéz, csak ismerned kell az alapdarabokat. Meg pár alap színt és kész
2019. febr. 11. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel,nem nehéz csak tudni kell,hogy milyen ruhatárral rendelkezel.Ha tisztában vagy a ruháiddal,és nézel képeket akkor rögtön beugrik,hogy na valami hasonlót te is osszetudsz rakni.
2019. febr. 11. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:

A pinterestet miért? szerintem akad ott jó :)

Hát akkor nézzél férfi ruhás újságokat, általában azért ott van, hogy jóképű izmos magas modelleken bemutatják, hogy nézd, farmer, póló, meg bőrdzseki. Azért olyan nagy outfitek nincsenek ott, amiket ne lehetne összerakni nagyon könnyen. Amikre rákeresel, és neked nem tetszenek, ott próbálnak már pluszt vinni bele.

2019. febr. 12. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:

3 szabály:

Jól kombinálható, jó minőségű kevés ruhadarab (így nem veszel el reggelente a szekrény előtt.

Ismerd a színeket úgy nagyjából. Mi mivel harmonizál stb.

Ismered önmagad. Nem minden alkaton áll jól minden szabás, darab.

Így már módfelett nehéz hibázni :D

2019. febr. 12. 22:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet itt kicsit félrement a kérdés. Az inspirációról kérdeztem inkább, fel tudok öltözni én is.
2019. febr. 19. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!