Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon nagy hiba? Kettő...

Nagyon nagy hiba? Kettő együtt? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Egy példával jönnék. Van egy csizmám aminek a talpa körül van egy egy arany csík, de a többi ruhámon a kiegészítő vagy cipzár vagy ilyesmi az ezüst(pl övcsat), de a többi ékszer mint fülbevaló gyűrű ilyenek azok aranyak. Ezek kicsi részletek, alig észrevehetőek.De mégis mit gondoltok? Remélem érthetően írtam le :)
2019. febr. 7. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem is szokott az ilyen zavarni, de ha nem nagy az az arany csik, vagy az ezüst rézsletek vannak többségben a többi ruhadon, akkor szerintem nincs vele baj. Attól függ téged mennyire zavar.
2019. febr. 7. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem pl ezek zavarnak magamon,de másokon ha nem feltűnő akkor nem.Ezt neked kell eldönteni,hogy téged mennyire zavar.
2019. febr. 7. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Dehogy. Sőt, szerintem ha tudatos, akkor tök jó a fémes színeket kombinálni, jól tud kinézni.

Ez egyáltalán nem szúr szemet, de ha igen, szerintem akkor se csúnya vagy ilyesmi. Inkább akkor, ha az öv mondjuk robosztus fémes, és hozzá az aranyékszerek meg más stílusúak. De elég messze van azért a cipődtől.

2019. febr. 8. 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavaró szerintem. Nekem volt olyan arany gyűrűm, amiben ezüst/fehérarany rész is volt és egyáltalán nem volt csúnya. Bizonyos mértékig egyáltalán nem sok és ne hidd,,hogy bárki rajtad kívül figyeli ezt rajtad. Ha téged sem zavar, akkor nyugodtan viselheted így.
2019. febr. 13. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!