Hogyhogy nem fáznak a nők egy szál nejlonharisnyában?
Melegít, egy kicsit.
Aztán meg attól is függ mi van a melóba...ha ezerrel ordít a fűtés akkor szvsz inkább fél óra cidri mint 8 órát izzadni aztán csatakosan vissza a fagyba.
Napközben biztosan olyan helyen vannak, ahol meleg van. Meg nálunk 7 fokot mondtak mára, az nem hideg. Biztos úgy voltak vele, hogy reggel kibírják azt a kis hideget, de utána egész nap jó lesz.
Mutogatják magukat? Mutogatni pamutharisnyában is lehet. Sőt, nadrágban is.
Nekem tanárom azt mondta hogy a nejlon haricsna jobban tartja a hőt mint egy harisnya. Aztan kitudja hogy igaz e.
Én is szoktam fel venni ilyenkor nejlon harisnyát, de csak enyhébb időben.
És nem azért veszem fel hogy mutogassam magam! :)
Mindenki azt vesz fel,amit akar.
Mindenkinek sajat baja ha felfázik vagy megbetegszik.
Erről volt már cikk is, poénos.
Engem is látnál munkába meg egyetemre menet nejlonharisnyában -1 fokban. Az egyik előzőnél van a megfejtés, a távolságok amiket sétálnom kell az érintett megállóktól amik az egyetem, a lakásom és az iroda mellett vannak 5 perc, 2 perc és 6 perc ebben a sorrendben. Ellenben mindhárom helyen bent 20 fok van, úgyhogy teljesen indokolatlan -1-hez öltöznöm. Inkább fázok összesen 7 darab percig reggel mint hogy utána folyjon rólam a víz mire a bejárattól az előadóig érek.
Amúgy a térdig érő kabátom alatt nem tudom mi a jó eget mutogatnék nejlonharisnyában, a szexi bokámat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!