Kovacsjutka kérdése:
Vásárolt-e valaki a Fashionly Webáruházban? Milyen tapasztalataitok voltak? 😊
Figyelt kérdés
2019. febr. 6. 08:41
1/5 anonim válasza:
én rendeltem tőlűk nagy tétel ben többször is. minden rendben volt ! megbizhato de a méret táblát nézd meg h passzoljon
2/5 anonim válasza:
Én májusban rendeltem tőlük és ki is fizettem átutalással a ruhák árát. Azóta sem kaptam meg őket. Értesítést sem kaptam az érkezésükről. Az e-mailen írt levelemre először jött egy válasz, hogy a kézbesítés csúszik. Ez júniusban volt. Újabb levelemre már nem is válaszoltak. Már szeptember van. A rendszerükben már nem is látható a korábbi rendelésszámom.
3/5 Liza121 válasza:
Én is voltam olyan hülye ,hogy rendeltem ,még szerencse csak egy ruhát ,de még nem kaptam meg , csak halogatás van
4/5 Andrea Tóthné Nagy válasza:
Tőlem több, mint 20ezer forintot lenyúltak! Senki ne vásároljon tőlük!Feljelentettem, de nem tudtak semmit csinálni! Vicc....
5/5 Andrea Tóthné Nagy válasza:
Most új webokdalt nyitott: Sophia Fashion a neve! Senki ne vásároljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!