A minap nézegettem az oldalukat, eléggé szép cipőket találtam viszont nemtudom, hogy milyen minőségű cipők, hogy esetleg nem-e kínais cipők. Nemtudom hogy rendeljek-e onnan. Aki mar rendelt valami tapasztalat?!
2019. jan. 30. 16:29
1/4 anonim válasza:
Kínaisak azok is.
Én rendeltem tavaly nyàron egy cipőt és egy magastalpu szandált.
Az szandál dobozára írt màrkàt láttam màt kíni boltban.
Miutàn meg vettem a pècsi plàzàban lévű kínaiban ugyan az a szandál volt kapható. Persze jóval olcsóbban.
A szandál kb 2 hónapot bírt. Szétszakadt a làbamon. Pedig én nagyon vigyázok mindenre.
A cipő pedig olyan műszálos hogy akár -20 fokban is mehetnék benne mert úgy megizzad a làbam benne.
2019. jan. 30. 20:55
2/4 anonim válasza:
Első vagyok. De ezeken kívűl nagyon szépen becsomagolva kaptam. Hamar kihoztàk.
Felhívtak hogy a 3 cipőt nem tudjàk küldeni mert egy van belőle és az sajnos hibás.
Nagyon jó marketinget építettek ki maguknak ezzel, hogy "sztàtokkal" reklàmozzák magukat.
De sajnos tényleg silàny , kínai cipőket árulnaksokkal drágábban. És tényleg kínai boktokban látom ugyan ezeket a cipőket.
2019. jan. 30. 20:59
3/4 anonim válasza:
Őszintén szólva,Én sokkal többet vártam tőle,ismerem a tulajdonos lányt,megnyitás előtt mondta nekem,hogy ilyen-olyan cipők lesznek..Aztán kinéztem egy cipőt,amikor elindult az oldal,illetve küldött egy szandált ajándékba.Háát a cipő a legsilányabb kinais forma volt,kényelmetlen,a műbőr agyonra megvolt törve,arról nem is beszélve,hogy iszonyat gagyi koppintása volt az Alexander Mcqueen-nek.Amikor hozzá néztem az eredetimhez,konkrétan nem tudtam,hogy sírjak van nevessek...A szandál talán egy fokkal jobb volt,nekem nagyjából bírta a nyarat,kicsit a talpa kezdte megadni magát,de nem annyira vészesen.A szállitás viszont tényleg gyors,de alapvetően nem rendelnék már soha többet tőlük.
2019. jan. 31. 15:26
4/4 anonim válasza:
Én most rendeltem innen egy szandát dehát szörnyű a minősége. A szandába konkrétan nem lehet menni annyira kényelmetlen,ja és amit most megvettem 9500 Ft-ért azt most máshol 1500 Ft-ért láttam. Innen soha többet!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!