Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van kevés követőm instán?

Miért van kevés követőm instán?

Figyelt kérdés

2 éve van instám, folyamatosan posztolok igényes képeket magamról és 2 év alatt csak 150 követőm van. A lányok tobbségének meg jóval több, ezer pluszos követőjük.

Mit rontok el?

22/ L

2019. jan. 29. 11:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
De mit kellene ezen naphosszat lesegetni, hogy valaki áll farmerban, aztán meg szoknyában, aztán egy 3. ruhában ?
2019. jan. 29. 22:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Létezik olyan is, hogy shadowbanning (én bele kerültem).

Részemről annyit fűzök még hozzá, ha tényleg olyasmiket posztolsz, mint az általad belinkelt lány... én tuti nem követném, számomra semmi extrát nem nyújt. Bár én amatőr fotós vagyok, tehát az ilyen jellegű feedeket szeretem :D

2019. jan. 30. 17:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Megnéztem a linkelt instát,nekem kicsit gyanús,hogy 900x követővel rendelkezik a hölgy,viszont a képein a max lájkok 20-30között vannak.Nagyon sokat kellett keresnem ahhoz,hogy találják egy 50lájkosat.Egyébként egyetértek az utolsó válaszolóval,semmit mondó az insta profil,unalmas Én sem követném.
2019. jan. 30. 17:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Amúgy kemény, hogy 49 követőm van instán, és eddig négy képet posztoltam, és azon több kedvelés van, mint ennek a lánynak a képeink 900 emberrel :D
2019. jan. 31. 10:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Mert senkit nem érdekel. Tényleg ez a mérce ma, hogy kinek mennyi követője van a jinstán?

Amúgy a linkelt bébikének mi a mondaniválója? Trendi vagyok, gazdag vagyok, jóèlek, vagy mi? Feldob pár ruhát, néha idétlen pacskerokat, van pár műkörömcsi, meg egy halom selfike a szőrös kangörcs Pistikével, me Boldogság van. Ezt minek követni.

2019. jan. 31. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!