Gyerek korunkban sokan hordtunk bordás pamut harisnyanadrágot, van itt olyan aki felnőtt korában is hord ilyen harisnyát?
Figyelt kérdés
Én kifejezetten szeretem hordani télen az ilyen harisnyát, van még olyan aki hasonlóan így van ezzel?2019. jan. 27. 11:37
21/29 anonim válasza:
Hát ezzel én is vagyok kedves kérdező, ezt a fajta bordás harisnyát hordom gyermek korom óta és bizony én nagyon szeretem, és nem igazán érdekel ki mit mond vagy mit gondol rólam. És lehet ezért akár le is pontozni, de én szeretem, viszont a másik fajtát... el nem tudom képzelni hogy lehet felvenni!!!
22/29 anonim válasza:
Szia! Igen én is ilyen bordás harisnyát hordok.Kb. 15 éves lehettem mikor nagyon hideg volt télen és édesanyám vett nekem 2 db bordás akril harisnyát,mert akkoriban nem lehetett fiúknak jégeralsót csak nagyon vastagot kapni az meg kényelmetlen volt.Mielőtt felvettem volna nem is gondoltam hogy ilyen kényelmes tud lenni.Csak a nővérem mosolygott mikor felpróbáltam otthon.Suliba csak akkor vettem fel amikor nem volt torna óra hogy ne lássák a többiek.A következő télen másik osztálynak velünk volt a tornaóra és az egyik fiún ugyanilyen harisnya volt csak szürke színben és senki nem cikizte érte pedig a torna órán rövid nadrág alatt viselte.Ezután én is felvettem minden nap és nem bántam meg mert nem fáztam mint a többiek.Azóta is szeretem hordani a feleségem sem lepődőtt meg mikor megismerkedtünk, pedig randira is mentem hozzá harisnyában.Télen szerintem fiúknak is praktikus tud lenni.
23/29 anonim válasza:
Hol lehet kapni ilyen bordás pamut lábfejes harisnyanadrágot idehaza? Tudtok benne segíteni? Igaz lassan kifelé megyünk a télből, de jó volna már egy pár darab ujjat venni belőle, mert tél lesz még később is!
24/29 anonim válasza:
Na bátyja, itt a te harisnyád: [link]
25/29 anonim válasza:
Utolsó! Bocsi, de ez nem az a "klasszikus"bordázott pamutharisnya,amit mi szeretünk!
27/29 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nem az...
2021. nov. 24. 08:35
28/29 anonim válasza:
Igen. Találtam végre ilyen harisnyát, olyan jó hogy megint van belőle egy pár darabom.
29/29 anonim válasza:
Igen én is ezt hordom. Ez szeretem. Imádom a harisnyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!