Hogyan tartsam tisztan a kabatom/blezerem belsejet?
Mosás?
Amúgy nekem nincs ilyen problémám.
Lehet azért mit kezdeni vele. Hadd kérdezzem meg hány napig hordod és azért van? 2-3 alkalmat ki kellene bírnia, feltéve, hogy nem izzadsz bele és ha nincs meleg ott ahol sokat vagy benne. Részben számít azért mennyire futkosós a munkád, mert ha sok mozgással jár az izzasztóbb, még ha nem is ömlik rólad a verejték, akkor is. Én ezeket nézném meg először.
Amit még tapasztaltam, hogy a műanyagok jobban megtartják valahogy az izzadtságszagot és sűrűbben kell mosni, érzékenyebbnek találom többszöri felvételhez.
Mindenesetre ha mégis minden stimmel, a szagok ellen egy dolog szuperül beválik. A kiszellőztetés. Viszont idő is kell neki. Hazaérve ki kell akasztani valami esővédett helyre és reggelre kellemes lesz.
A tisztítóban meg ezért lehetett cigiszaga mert a tiszta ruha raktárban valaki dohányzott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!