Miert ne vehetne fel egy no rovidnadragot azert, mert narancsbore van?
Korabban lattam egy kerdest, ahol a csajszi ezt kerdezte. Sokan mondtak, hogy inkabb ne (persze tobben voltak, akik azt irtak, hogy naná, hogy felvehet).
De akik azt mondjak, hogy ne eroltesse, azok meg tudjak indokolni, hogy miert ne?
(Ha megtalalom a kerdest, akkor belinkelem ide.)
(nincs narancsborom, nem is erint)
"Mész az utcán és látsz egy számodra nevetséges felöltözött egyént. Biztos, hogy megnézed jobban, nem? Ez csak egy pillanat, és kész. Mész tovább."
Nem, én az vagyok, akinek szólnak a barátaim, hogy "nézd már, hogy néz ki", én meg rájuk szólok, hogy ne szentségeljen, mint egy vénasszony, ha nem tetszik, ne nézze.
Tehát akkor büntetés jár annak, akinek nincs tökéletes alakja, de melege van, és leszar téged? Mi lenne, ha valaki meglátná a nézésed, és lekeverne egy pofont? Mert a tetteidnek következménye van.
Őszintén, nem érzed úgy, hogy ostobaság ilyen miatt embereket korlátozni abban, hogy mit vegyenek fel? Ennyire számít az életben egy sort meg egy kis szabálytalan bőr? Mikor ezerszer nagyobb problémák vannak, nem csak világszinten, de pl. a te életedben is biztosan?
Figyike, leírtam a saját véleményemet a témával kapcsolatban. Senki nem akar senkit se büntetni.
Én egyébként is szoknyapárti vagyok.
Mindenki azt vesz fel, amit akar, ennyi.
Akinek nincs önértékelése azt úgyse foglalkozik mások véleményével.
Lehet, hogy engem neveltek félre azzal, hogy a hibáimat ne mutogassam másnak, a hurkáimat takarjam, mert csúnya látvány. És ide tartozik az is, mikor egyes csajok egy-két számmal kisebb farmernadrágba préselik magukat, aztán oldalt a hurkáik meg kitüremkednek.
És még engem szóltok meg, mert kijelentem, hogy ocsmány látvány, de affelett pedig szemet húnytok, hogy valóban nem szép, de azért mutogassuk.
Nekem ez a véleményem, másnak meg más.
A narancsbőr azért elég sok mindent elárul rólad, életviteledről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!