Mit gondoltok a combzokniról?
Bocsi, az lemaradt hogy 16 éves làny vagyok.
És annyit tennék hozzá hogy kicsit molett vagyok, összeérnek a combjaim. De a lábszáram szép, és kb combközépig érő szoknyával már a combomból sem látszik a hájasabb része, ahol összér. Nem tudom hogy alkatilag jól állna-e egyáltalán, de szerintem nem vészes. A lényeg inkabb az hogy furán néznének-e rám mondjuk a buszon.
Férfiként imádom, ha egy lány ilyet visel, de itt a GYIK-en egy utolsó, büdös, K leszel, amiért ezt meg merted kérdezni!
És azt fogják írni, hogy K-s.
Adok egy tanácsot amit, ha átgondolsz az konstruktívan hathat a személyiség fejlődésedre nézve.
Szard le, ha a környezeted ítélkezik egy ruhadarab miatt. A saját komfortérzeted számítson.
És mi a szubjektív véleményem a viseletről?
Nagyon jó:D Imádom. Dekoratív, cuki, szexi, rendkívül széles a skála hogy milyen hatást kelthetsz vele:D
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld. :)
4-es: igazad van. Sajnos nincs sok önbizalmam ezért nehéz így gondolkodni, de igyekszem.
Szerintem lehet stílusosan hordani a combzoknit, hogy feldobja az outfitedet, de ne legyen túl kihívó. A fekete harisnya mindenképp jó ötlet, azzal nem leszel túl feltűnő.
Abszolút csajos ruhadarab, nekem bejön, ha egy lány combzoknit vesz fel. 😍😍😍
35f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!