Diplomaosztóra (sajátom) fekete nadrág fehér ing elég? Ugye a talár rajtam lesz. Fehér kesztyűt hol lehet venni? 24L
Nálam is az volt és annak ellenére hogy nem bohóckodtam ilyen marhaságban valahogy mégis megkaptam...
Mivel beszóltam hogy a tudásomat vagy az öltözködésemet díjazzák?
Na erre már nem érkezett válasz...
Esetleg egy kesztyű boltba néz körül ha pesti vagy akkor van az Astoriánál egy tök jó kesztyűbolt. Mondjuk nem tudom, hogy milyen kesztyű kellene. Vászon, vagy jó a vékony bőr is?
Utolsó válaszoló: ja pont te kaptál diplomát, amikor folyamatosan itt ezen az oldalon ekézed az egyetemistákat, hogy miert nem inkább dolgozni mennek a tanulás helyet, meg csak melegedni járnak be az egyetemre.
Egy kicsit nevetséges ez így.
Miért jó ilyen kamu szarságokat irkálni?
Èn csak arról tudok vélrményt írni amit megéltem!
És hát láttam mi folyik az ilyen unaloműző helyeken ezért fenn is tartom a véleményemet.
Emellett van szakmám is amivel többre vittem mint ezzel a szharsággal amit a mai fiatalok divatból csinálnak...
Munkavédelmi üzletben vannak vékony fehér kesztyűk párszáz forintért.
Szerintem elég amúgy. Gratulálok! :)
Utolsó: így van ez, ha nem olyan szakot végzel, ami jó valamire, nem divatból kell egyetemre járni :) hanem mert érdekel és élvezed a tudást.
8!
Mivel sok az időm és a tejbeaprítanivalóm így csak időtöltésképp ültem be hogy kiderítsem mivel tengetik a mihaszna fiatalok az idejüket.
Egyébként ami érdekel az fenn van a neten és ott csak azt nézem ami érdekel, itt viszont vannak számomra érdektelen sallang tantárgyak is amik hidegen hagynak csupán erőltetik.
Ezért egyetemre menni? Minek? Csupán hencegek a diplomámmal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!