Szerintetek a bikini, a trikini vagy a tankini a legszebb, legcsinosabb?
Az nem szempont, hogy hogyan barnulsz?
Csak kerdem
És a tankinivel lehet medencében, strandon fürödni, mert így valahogy inkább ilyen kis szabadidő ruhának tűnik...
Ja és hol lehet nem kínai áron és minőségben, de nem is nagyon drágán megvenni ?
Meg még azt is szeretném kérdezni, hogy internetről érdemes megrendelni ?
És amúgy az első válaszólónak: a barnulás nem igazán fontos, barnulni barnulok itthon a régi fürdőruhámban. :)
Ha jó alakod van akkor trikini vagy bikini. Nekem mindkettő nagyon tetszik, mondjuk mivel imádok napozni ezért a bikini felé hajlok jobban, mert esztétikusabban barnulok! :)
Ha van takargatni valód akkor tankini! (mondjuk szerintem elég kellemetlen lehet, amikor kijössz a vízből és 5 óra mire megszáradsz; főleg ha fúj a szél, lehet jobban fáznál.)
Köszönöm. Erre még nem is gondoltam, hogy sokáig fogok megszáradni a tankiniben, de jó, hogy mondod, köszi. :P
Neked pedig nagyon köszönöm az oldalt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!