Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van közületek is olyan akinek...

Van közületek is olyan akinek semmilyen napszemüveg nem áll jó? Én ilyen vagyok. Hogy találjam meg az igazit? 😐

Figyelt kérdés

Se semmilyen sapka se napszemüveg nem áll jól 😕 nagyon el vagyok keseredve hogy fogok-e valaha olyat találni ami nekem is jól áll.

Van még olyan aki hasonló cipőben jár?

2019. jan. 22. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

35 éves vagyok, kb. 10 éves korom óta nem volt rajtam sapka. Nagy viták voltak a szüleimmel már előtte is, hogy hordjak, de végül is beletörődtek. Alapból sem vagyok egy szépség, sapkában meg borzasztóan nézek ki, és ez már gyerekként is így volt, pedig elhiheted, hogy sok fazont próbáltam. Így aztán nem hordok, nem is hiányzik, szerencsére nem fázós a fejem. Mondjuk nem is vagyok kint a hidegben sokat.

A napszemüveg is hasonlóan nehéz ügy, 2 éve találtam egyet ami tetszik magamon. Előtte nem is volt napszemüvegem. Egy jó ízlésű barátnőm kísért el, sokat segített választani.

2019. jan. 22. 13:07
 2/9 anonim ***** válasza:

megszokás kérdése, egy divatos formájú szemüveget millió ember hord, és nem csak azok akiknek jól áll.

Pár éve volt egy jó szemüvegem de eltört, azóta se találok olyat ami nagyon tetszik mikor felveszem, ettől függetlenül felveszem mert kell a nap ellen.

2019. jan. 22. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Egy időben én is ezt hittem. Aztán egyszer a balatonparton (Badacsony) végigpróbáltam az összes szemüveget, és találtam jót. Sapkával is így voltam. Addig keress míg nem találsz. (Amúgy pilóta szemüveget találtam)
2019. jan. 22. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül csak a fazon számít.

Sokáig éreztem így én is, mert nagyon kicsi arcom van, és az összes napszemüveg óriási légyszemeket varázsolt nekem.

Amióta tisztában vagyok a pontos méretemmel, már sokkal magabiztosabban tudok szemüveget vásárolni.

Élőben nem mindig megy, mert az esetek 90%-ában a legszebb fazonokból nincs 45-ös méretű, de online mindig sikerült elérnem a tökéletes méretet.

Rengeteg olyan alkalmazás van, ahol meg tudod nézni, hogy hogy állnak bizonyos fazonok, de sok videót és cikket is találsz arról, hogy melyik arcformához milyen keretek illenek a legjobban.

2019. jan. 22. 14:22
 5/9 anonim ***** válasza:
32 vagyok, még nem sikerült találni egyiket sem! A sima szemüveg sem áll jól, pedig 5 éves korom óta papíron kell szemüveg, de inkább nem látok, zavar is
2019. jan. 22. 14:37
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

Én 40 évesen találtam meg ausztriában az igazit.

Téglalap alakú üveg kissé keskeny de nem túl nagyon és vékony fém keret ami fekete az üvegével együtt.

Na erre azt mondom hogy tényleg jól áll de ez előttiek förmedvények voltak.

2019. jan. 22. 15:07
 7/9 anonim ***** válasza:

próbálj fel esetleg rendes szemüvegkereteket is, abba is tudnak sötét lencsét csiszolni. és pl. ha a rendes napszemüvegekhez kicsi a fejed, akkor lehet, hogy egy szemüveggel már értelmesen nézne ki.

a sapit meg sztem engedd el. inkább próbálj fel néhány kalapot, hátha. anyum is azt hord, ő nagyon viccesen néz ki sapkában. vagy hordj kendőt.

2019. jan. 22. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Ahh, de átérzem! Gyűlölöm a sapkát! Úgyhohy ha esik, akkor kalapot hordok, jó nagy, széles karimájút. Azt imádom!

Napszemüvegből meg direkt olyat, ami a fél arcomat eltakarja.

2019. jan. 22. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyen vagyok. Nekem se sikerült sose napszemüveget találni, ameddig el nem mentem egy "speciális" optikába, ahol sikerült választanom

(Persze nem volt filléres tétel :/)

2019. jan. 23. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!