Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok nektek hány db ruhátok...

Lányok nektek hány db ruhátok van ezekből? Szerintetek az enyém elegendő?

Figyelt kérdés

Nekem anyukám szerint túl sok ruhám van, szerintem meg kevés...barátnőim szerint átlagos:D Szerintetek kevés, vagy nem? És nektek mennyi van ezekből? (téli rucik)

Felső: 33 (amit hordok)

pulcsi: ebből csak 3, de ritkán veszek a kabát alá, nem vagyok fázós

2 télikabát: 1 pufi, 1 szövet

1 farmerkabát

Harisnya: 3 (testszínű(2), fekete(1) )

Farmernadrág: 9 (amit hordok)

Szoknya: 2

Egyberuha: 3

Cipők: 1 telitalpu bakancs, 1 lapostalpu combcsizma, 1 adidas es egy converse sneaker, 1 magassarku alkalmakra.

2019. jan. 18. 13:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos mennyiségű ruhád van szerintem.

Nekem felsőm és farmerem nincs ennyi, viszont több a nyáriruhám, szoknyám, illetve nagyon szeretem a kötött pulcsikat, van több színben, fazonban.

Cipőm szintén több van, de a tiéd se kevés azért.

Turizok többnyire, és átlagban nekem is 2-4 évig bírják a ruháim.

25l

2019. jan. 18. 18:59
 12/18 anonim ***** válasza:

Pólóból és felsőből rengetegem van szerintem 60 darab minimum vastag pulcsik nélkül.

Kardigánból és kötött pulcsikból olyan 20 darabom lehet.

Farmer/kockás/fehér/egyéb más mintás ing 10 db.

Farmert és más nadrágok össz 15.

Szoknya 2 db csak fekete.

Ruhákat a nyáriakat beleszámolva 10-15 közé tudnám tenni.

Harisnya az nálam olyan, hogy csak akkor veszek ha tudom, hogy valami alá kell. Vagy 4 darab testszínűm biztos lapul a fiók mélyén (az más kérdés, hogy hány és mennyire van kiszakadva). Ezen kívül van egy vastagabb jobb minőségű fekete harisnyám.

Kabát: 2 téli vastag, 1 szövet, 3 bőr, 2 farmer

Cipő: 1 hosszúszárú csizma, 1 bakancs, 3 bokacsizma, 1 sportcipő, 2 vans, 1 slip on, 1 szandál

Meg van jó pár darab sálam (amiből kettőt hordok), sapka ugyanez.

2019. jan. 18. 21:47
 13/18 anonim ***** válasza:
49%

első vagyok.

Én mindig veszek valamit ha meglátok valami szépet. Mindig van amit meglátok, és vágyom rá. Nem okoz gondot a megvásárlása, mert jól fizető állásom van.

2019. jan. 18. 22:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem normalis mennyisegu ruhad van, ennyiz nar tudsz ugy kombinalni, hogy honapokig nem veszed fel ugyanazt a szettet. Tobb mjnt a fele annak a mennyisegnek, amim nekem volt ennyi idosen.
2019. jan. 18. 22:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kamasznak bőven elég, főleg ha még változik a stílusod.

Jóval több holmim van (főleg cipő). Felnőtt lét előnye, ha x éve nem változtak a méreteid és van hozzá helyed könnyen felgyűlnek a holmik :D

2019. jan. 19. 01:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem tartom számom a ruháimat,nem is bírnám,rengeteg ruhám van,egy gardrób szoba van velük teli,a cipőkről nem is beszélve.Szerintem a korodnak megfelelő mennyiségű ruhád van,ezeket biztos jól lehet kombinálni egymással.
2019. jan. 19. 11:12
 17/18 anonim válasza:

Hűha... Nem tudom sok, de:

Póló (rengeteg:D)

Farmer 6 db

Nadrág (ami nem farmer) 4

Pulcsiból minimum 10

2 szövetkabát (egy fekete, meg egy babarózsaszín)

3 farmerkabát

1 bőrdzseki

1 bunda

1 pufibb kabát

Cipőkből van...

... 3 Nike emellett 1-1 sima sportcipő, (Adidas, Fila, Converse) 4 magassarkú és egy-egy bokacsízma, bakancs...

Emellett rengeteg ingem/blúzom van

Ez így most leírva nagyon soknak tűnik, de valójában én nagyon kevésnek látom 😅

17/L

2019. jan. 19. 21:29
 18/18 anonim válasza:
Előző vagyok... Ezek mellett nem számoltam bele az alsóneműket, zoknikat, szoknyákat és a blézereket... Na meg a táskákat^^
2019. jan. 19. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!