Lányok nektek hány db ruhátok van ezekből? Szerintetek az enyém elegendő?
Nekem anyukám szerint túl sok ruhám van, szerintem meg kevés...barátnőim szerint átlagos:D Szerintetek kevés, vagy nem? És nektek mennyi van ezekből? (téli rucik)
Felső: 33 (amit hordok)
pulcsi: ebből csak 3, de ritkán veszek a kabát alá, nem vagyok fázós
2 télikabát: 1 pufi, 1 szövet
1 farmerkabát
Harisnya: 3 (testszínű(2), fekete(1) )
Farmernadrág: 9 (amit hordok)
Szoknya: 2
Egyberuha: 3
Cipők: 1 telitalpu bakancs, 1 lapostalpu combcsizma, 1 adidas es egy converse sneaker, 1 magassarku alkalmakra.

Átlagos mennyiségű ruhád van szerintem.
Nekem felsőm és farmerem nincs ennyi, viszont több a nyáriruhám, szoknyám, illetve nagyon szeretem a kötött pulcsikat, van több színben, fazonban.
Cipőm szintén több van, de a tiéd se kevés azért.
Turizok többnyire, és átlagban nekem is 2-4 évig bírják a ruháim.
25l

Pólóból és felsőből rengetegem van szerintem 60 darab minimum vastag pulcsik nélkül.
Kardigánból és kötött pulcsikból olyan 20 darabom lehet.
Farmer/kockás/fehér/egyéb más mintás ing 10 db.
Farmert és más nadrágok össz 15.
Szoknya 2 db csak fekete.
Ruhákat a nyáriakat beleszámolva 10-15 közé tudnám tenni.
Harisnya az nálam olyan, hogy csak akkor veszek ha tudom, hogy valami alá kell. Vagy 4 darab testszínűm biztos lapul a fiók mélyén (az más kérdés, hogy hány és mennyire van kiszakadva). Ezen kívül van egy vastagabb jobb minőségű fekete harisnyám.
Kabát: 2 téli vastag, 1 szövet, 3 bőr, 2 farmer
Cipő: 1 hosszúszárú csizma, 1 bakancs, 3 bokacsizma, 1 sportcipő, 2 vans, 1 slip on, 1 szandál
Meg van jó pár darab sálam (amiből kettőt hordok), sapka ugyanez.

első vagyok.
Én mindig veszek valamit ha meglátok valami szépet. Mindig van amit meglátok, és vágyom rá. Nem okoz gondot a megvásárlása, mert jól fizető állásom van.

Szerintem egy kamasznak bőven elég, főleg ha még változik a stílusod.
Jóval több holmim van (főleg cipő). Felnőtt lét előnye, ha x éve nem változtak a méreteid és van hozzá helyed könnyen felgyűlnek a holmik :D

Hűha... Nem tudom sok, de:
Póló (rengeteg:D)
Farmer 6 db
Nadrág (ami nem farmer) 4
Pulcsiból minimum 10
2 szövetkabát (egy fekete, meg egy babarózsaszín)
3 farmerkabát
1 bőrdzseki
1 bunda
1 pufibb kabát
Cipőkből van...
... 3 Nike emellett 1-1 sima sportcipő, (Adidas, Fila, Converse) 4 magassarkú és egy-egy bokacsízma, bakancs...
Emellett rengeteg ingem/blúzom van
Ez így most leírva nagyon soknak tűnik, de valójában én nagyon kevésnek látom 😅
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!