A francia bugyis bikini (sötét rózsaszín) szerintetek jól néz ki? Még divatba van?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 18:19
1/7 A kérdező kommentje:
a szín az csak mellékes
2010. jún. 29. 18:19
2/7 anonim válasza:
Szerintem még most is divatos, vannak, amik nagyon tetszenek:)
Pl.
Én jobban szeretem az ilyet:)
4/7 anonim válasza:
divatos, de nekem nem tetszik az ilyen fazon :(
amúgy sokan elkövetik a hibát, hogy a feleslegüket ilyen bugyival próbálják takarni,de pont az ellenkezőt érik el vele S: szerintem pont a vékonyabbaknak áll jobban.
ezt nem azért irtam le, mert kövérnek gondollak, ne hidd :D egyszerűen csak ha van egy gondolatom muszáj megosztanom :D
amúgy a sötét rózsaszínt meg szeretem :)
5/7 A kérdező kommentje:
Én átlagos alkatú vagyok legalábbis remélem ez annak számít és nem kövérnek.(168 cm, 60kg. 18évesen) (persze fogyni sem ártana:D)Soha nem volt még ilyen bikinim hát gondoltam veszek ilyet. Főleg h amelyik tetszett csak ilyenbe volt. de azt mondják h jól áll. Sztem sem rossz. :) Hát remélem nem nézlek le a srandon vagy vmi hasonló.
2010. jún. 29. 21:41
6/7 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok:) Nekem is hasonló a testalkatom, mint neked, de nekem azért van szükségem francia bugyira, mert a bal combom striás:S Eléggé szégyenlem, ezért hordok mindig ilyet.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2010. jún. 30. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!