Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gaz ha mindig a rozsaszin...

Gaz ha mindig a rozsaszin arnyalataiban vagyok?

Figyelt kérdés

23 vagyok, van sok feher, fekete, szurke es bezs ruham ill felsom. De inkább a rozsaszin árnyalatai.

Babarozsaszin es világosabb rózsaszínek.

2019. jan. 17. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Már miért lenne gáz?

Te ezt a szint szereted, jól érzed magadat benne. Ennyi. Másoknak meg ehhez semmi köze sincsen.

Nekem pl csak fekete ruháim vannak (de minden fekete, még a cipők is táskák is, harisnyák kabátok stb...)

Senki sem szól érte egy árva szót sem

Megszokták hogy ilyen vagyok és kész (jó eleinte piszkáltak otthon, meg az utcán is bepofázott pár degenerált idióta de nem kell ezzel foglalkozni)

Szerintem a rózsaszín amúgy is elfogadottabb szín a nőknél mint a fekete. Ráadásúl bájos könnyed összhatást kölcsönöz pl egy pasztel rózsaszín cucc a viselőjének.

Hord nyugodtan :)

2019. jan. 17. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
23%
Ha gáznak épp nem is gáz, nem előnyös. Rengeteg szín van a világon, amit nagyon jól lehet váltogatni és kombinálni. Ha megmaradsz egynél, az borzasztó unalmas és olyan hatást kelt, hogy fogalmad sincs stílusról és a helyhez és alkalomhoz megfelelő öltözködésről.
2019. jan. 17. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Nem gaz, voszinuleg tudod oket kombinalni, foleg hogy irtad, hogy van azert mas szinu is, igy tuti nem unalmas. Azt hirdd amut szeretsz, es jol erzed benne magad. En is csak feketet hordok, meg a mosast is konnyebb lezavarni igy :D
2019. jan. 17. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

Miert gondolod 2.válaszoló, hogy aki csak egy szint hord az nem lehet "stílusos"

Pl nekem is tök érdekes stílusom van. Kb minden cuccom egyedi darabb, külföldről rendelt csipkés, hálós, bársony vagy bőr cucc, finoman megmunkált kis részletekkel.

Amúgy ha azt gondolod hogy csak a színektől lesz izgalmas egy öltözet akkor tévedsz.

Én pl jobban szeretek a színek helyett a ruhák anyagának, textúrájának a variálásával játszani. Ez is tud izgalmas lenni.

Ja és nem a színektől függ, hogy ki mennyire tud alkalomhoz illően öltözni.

Szerintem a kérdező tök jól feltud öltözni még akkor is ha csak rózsaszín cuccokat vesz fel. Hiszen tök sok mindent kilehet hozni ebböl a színből.

De amúgy írta is, hogy nem csak rózsaszín ruhái vannak.

2019. jan. 17. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!